Category Management Assistant

Wie is Kadonation?

Kadonation werd opgericht in 2016 en is vandaag één van de snelstgroeiende bedrijven van België.

Onze scale-up is een dynamische speler op de markt van personeels- en relatiegeschenken. Waardering eenvoudig maken, dat is ons credo. Om die reden bouwden we Kadonation Select: een intuïtief platform waarmee ruim 750 bedrijven in geen tijd een doordacht waarderingsbeleid opzetten. Onze software ontzorgt HR en procurement van (het denkwerk en) de administratieve rompslomp die personeelsgeschenken met zich meebrengen.

Benieuwd naar ons verhaal, de kernwaarden die we nastreven en de missie waar we met meer dan 40 man aan werken? Lees hier meer.

Wij zoeken…

… een Category Management Assistant collega die staat te popelen om de eerste stappen te zetten in de wondere wereld van de aankoop. Je zal het veelzijdige proces binnen Kadonation van A tot Z aangeleerd krijgen van je ervaren collega. Dit gaat van contact met verschillende stakeholders tot het configureren van producten in ons eigen systeem. Benieuwd naar een carrière als aankoper? Dat kan bij ons!

Verantwoordelijkheden

 • Productbeheer: Je ondersteunt het assortimentsbeheer en de introductie van nieuwe producten op het Kadonation Select platform.
 • Je staat in voor de commerciële copywriting en vertaling NLFR.
 • Bij het inkopen van de artikelen streef je voortdurend naar verbeteringen en waak je over een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders als het gaat over de leveranciers en producten. Je bent dan ook niet bang om de telefoon op te nemen. Duidelijke communicatie is key!
 • Je zoekt actief mee naar kwalitatief hoogstaande, nieuwe leveranciers.
 • Je ondersteunt de category manager in de dagelijkse dagelijkse commerciële en administratieve taken.

Vereisten

 • Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent klant- en commercieel gericht, maar houdt ook steeds het resultaat voor ogen.
 • Je bent georganiseerd en gestructureerd en bent communicatief sterk.
 • Je hebt een positieve mindset en bent een echte problem solver.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je spreekt foutloos Nederlands, idealiter ben je ook sterk in Frans en je kan je ook vlot uitdrukken in het Engels.
 • Reeds ervaring in een scale-up? Grote plus!
 • Een andere grote plus: je hebt ervaring in commerciële copywriting en vertalen


Waarom kies jij voor ons?

Bij Kadonation koppelen we de energie en durf van een start-up aan de expertise en know-how van een scale-up. Je komt terecht in een dynamisch techbedrijf, met een open feedbackcultuur en ruimte voor je eigen initiatief en ideeën. Door de flexibele werkuren kan je werken op je productiefste moment en dit op een hybride werkplek. Er is een budget om jezelf bij te scholen en je werkplek te optimaliseren en het belangrijkste van al: je wordt bij ons écht gewaardeerd.

Other careers you might like

Back-end Developer (remote)

We’re looking for a motivated Back-end Developer to join our team! Possibility to work remote and/​or freelance.
Solliciteer

Spontane sollicitatie

De vacature die je zocht nog niet gevonden? Overtuigd dat je bij ons team past? Stuur ons een spontane sollicitatie, we beloven je dat die écht bekeken wordt.
Solliciteer

Account Executive

Ons sales team in België is op zoek naar een geboren verkoper! Een echte teamplayer die warme leads kan genereren op een zachte, persoonlijke manier en streeft naar kwalitatieve, persoonlijke en oprechte connecties met onze prospect.
Solliciteer