Shaun & Jolien Row a Marathon

Organised by: Jolien Stremersch

Beneficiary: Row For Life 3.0


Hallo! 

Wij zijn Shaun en Jolien van CrossFit Gym Project. Jaarlijks organiseren wij een actie voor het goede doel in het kader van Music For Life: Row For Life. Dit is een roeiwedstrijd waarbij teams van sportievelingen zoveel mogelijk kilometers roeien op Concept2 roeimachines. In 2017 roeiden de teams 100 km voor ALS Liga, en in 2018 roeiden ze maar liefst 12 uur lang voor de Dappere B-engeltjes. Op 2 jaar tijd hebben we samen meer dan €18.000 ingezameld voor deze goede doelen! We kiezen steeds een goed doel uit dat nauw aan het hart ligt bij onze leden.

Dit jaar roeien we voor Zwangerschapscentrum De Kiem. Zij ondersteunen kwetsbare zwangere vrouwen gedurende hun volledige zwangerschap. Momenteel helpt De Kiem voornamelijk vrouwen uit Sint-Niklaas, maar ze zouden hun initiatief graag uitbreiden naar het volledige Waasland. Om dit te kunnen realiseren hebben ze een financieel duwtje in de rug nodig, waar wij samen voor gaan zorgen! 

Op Row For Life 2.0 kregen wij van velen de vraag “Waarom roeien jullie eigenlijk niet mee?”. Als organisatoren hadden we onze handen al vol met het in goede banen leiden van het evenement, maar stiekem vonden we het toch jammer dat we niet mee konden doen. Na lang en diep nadenken over een oplossing ging er dan toch een lampje branden: waarom roeien we in de aanloop naar Row For Life 3.0 geen volledige marathon? En zo geschied. Op 28 september roeien wij individueel 42.195 km op een Concept2 roeimachine!

MAAR, we gaan deze uitdaging enkel en alleen aan indien we elk 10 euro per kilometer kunnen inzamelen. Halen we het mooie bedrag van 840 euro vòòr 28 september, dan geven wij sowieso ons bloed, zweet en tranen aan het goede doel! Wil je ook aan ons doel bijdragen? Doneer dan snel, en vergeet niet dat alle kleine beetjes helpen. 

Wil je ons graag aan het werk zien op de roeier of wil je graag zelf meeroeien, kom dan zeker naar Crossfit Gym Project op zaterdag 28 september!

update icon

No updates posted yet

GroupGift information

€ 1.103,00

collected of € 1.260,00
88% Complete

36 contributors

Time remaining to make a contribution:
0 0 0 0 days
0 0 0 0 hours
0 0 0 0 minutes
0 0 0 0 seconds
Contribute Contributions can be made anonymously

Our security labels

Maestro
Bancontact
iDeal
Visa
Mastercard
Bankwire

Comments

GroupGift information

€ 1.103,00

36 contributors

Time remaining to make a contribution:
0 0 0 0 days
0 0 0 0 hours
0 0 0 0 minutes
0 0 0 0 seconds
Contributions can be made anonymously

Our security labels

Maestro
Bancontact
iDeal
Visa
Mastercard
Bankwire

Goals

Set up a money pot or crowdfunding campaign of your own:

Set up a money pot or crowdfunding campaign of your own:

  • Clear overview of all contributors
  • Everyone can contribute anywhere and at any time
  • Choose what to do with the collected money
Set up a money pot