Kadonation logo
Cercle-fans met een hart voor de (Brugse) zorg!
By: Cercle Fans
for De Brugse Zorg

Cercle-fans met een hart voor de (Brugse) zorg!

€ 2.379,00
collected of € 1.500,00

Description

2020 zal altijd bekend staan als het jaar waarin COVID-19 onze warme samenleving aanviel. Het virus spaart niets of niemand. Dag en nacht zetten mensen zich in om dit virus te bestrijden, met risico op besmetting. 


Die mensen, maar ook de mensen die zwaar lijden in de woonzorgcentra, verdienen iets. Ze verdienen allereerst ons grootste respect. Maar met respect komen we er niet alleen. 


Daarom zetten de Cercle Brugge-fans een inzamelactie op poten. Als wijze van 'dankjewel' en vooral als 'jullie staan er niet alleen voor'. Met deze crowdfunding willen we geld inzamelen voor de Brugse ziekenhuizen en de woonzorgcentra.* 


Met het geld kunnen indien nodig mondmaskers en ander beschermingsmateriaal aangekocht worden. Daarnaast is het geld ook bedoeld om de patiënten op een of andere manier te kunnen bijstaan. We kunnen de patiënten misschien niet fysiek bezoeken, een kleine attentie is altijd welkom. We hopen op deze manier de inwoners van de WZC en de patiënten een hart onder de riem te steken. We staan in nauw contact met de ziekenhuizen en WZC om hen zo goed mogelijk bij te staan en om ervoor te zorgen dat het geld op een goede manier terechtkomt. 


Cercle Brugge én haar trouwe achterban is altijd al een warme traditie- en familievereniging geweest. Een familie die niemand in de steek laat. Al 121 jaar draagt de Vereniging die waarden uit. Vandaag moeten we meer dan ooit die waarden en kleuren met trots uitdragen. 


Geen Cercle-fan? Dat betekent uiteraard niet dat je deze actie niet kan/mag steunen. Bij Cercle is iedereen welkom en zeker in tijden als deze moeten we aan één zeel trekken.


Steun daarom vandaag deze inzamelactie, als blijk van dankjewel en vooral als blijk van "we zijn één familie".


* De lijst van Brugse ziekenhuizen en woonzorgcentra wordt spoedig uitgewerkt. Het geld zal verdeeld worden naar noodzaak en aantal patiënten. 


We hebben gekozen voor Kadonation omdat deze site de kleinste commissie vraagt. Tevens is het een Belgisch bedrijf. In deze tijden is lokaal kopen meer dan ooit belangrijk! Je kunt zoveel bijdragen als je maar wil. Je kunt betalen met bankkaart.


Je kunt  zelf kiezen of je bijdrage zichtbaar mag zijn voor anderen of niet. De betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding.


Ben je een bedrijf en wens je een donatie te doen? Als je een aanzienlijk bedrag stort maken we reclame voor je bedrijf op Cercle Brugge News op Facebook. Meer info? Neem contact op met: cerclebruggefans1899@gmail.com. 


Bedankt voor jullie steun! Samen komen we er! 


Deze actie wordt georganiseerd door Thomas De Nys, Lars De Coster en Stijn Debyser.


73059ff89276bd6cc3a12ebe7e531b65.png


List of contributors

News items

Cercle Fans 4 years ago

UPDATE. Ondertussen staat de teller op 2147 euro! Een ongelofelijke dankjewel aan iedereen die reeds een bijdrage heeft gedaan voor het goede doel! Na overleg werd de actie met één dag verlengd tot zondag 10 mei 23:59, zodat we hopelijk aan 2500 euro raken. 


Stay safe en Lang Leve Cercle! 

Cercle Fans 4 years ago

Update: 


Al 655 euro ingezameld! Bedankt iedereen!