Kadonation logo

Group Gifts

Afscheid nemen van een vriend of vriendin die naar het buitenland vertrekt? Op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf of meester op het einde van het schooljaar? Leg samen met vrienden, klasgenoten of ouders voor een fijn afscheidscadeau.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Dit jaar opnieuw op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf of meester? De Kadonation cadeaubon is het perfecte afscheidscadeau voor de juf of meester. Met deze cadeaubon kan de juf of meester winkelen bij meer dan 40 (web)winkels.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een afscheidscadeau? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een afscheidscadeau ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een afscheidscadeau of liever de keuze aan de gelukkige laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een afscheidscadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk afscheidscadeau. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het afscheidscadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk afscheidscadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi afscheidscadeau.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de ontvanger alle tijd om zelf het perfecte afscheidscadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de ontvanger kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de ontvanger bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De ontvanger kiest zelf het perfecte afscheidscadeau: de ontvanger kan met één cadeaubon zelf één of meerdere afscheidscadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card