Kadonation logo

Group Gifts

Tijd om afscheid te nemen van een collega? Bedank jouw collega of werknemer voor alle toewijding met een origineel afscheidscadeau. Leg samen met de andere collega’s voor een mooi afscheidscadeau. Organiseer eventueel een klein afscheidsfeest op de werkvloer en vier samen het afscheid van een collega.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar een origineel cadeau voor het afscheid van een collega? Ontdek nu de Kadonation cadeaubon. Het perfecte cadeau voor elke collega die een nieuw professioneel avontuur begint of op pensioen gaat. Deze cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 40 (web)winkels.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een afscheidscadeau? Als je met de andere collega’s wilt samenleggen voor een afscheidscadeau ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een afscheidscadeau voor een collega of liever de keuze aan de collega zelf laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen met de collega’s voor een mooi afscheidscadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je jouw collega verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee jouw collega zelf één of meerdere housewarming cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk afscheidscadeau. 

  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het afscheidscadeau en wie niet.

  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk afscheidscadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi afscheidscadeau.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft jouw collega alle tijd om zelf het perfecte afscheidscadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 

  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: jouw collega kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan jouw collega bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.

  • Jouw collega kiest zelf het perfecte afscheidscadeau: jouw collega kan met één cadeaubon zelf één of meerdere afscheidscadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.

Order a Kadonation gift card