Kadonation logo

Group Gifts

Studeert er iemand af in de familie of in jouw vriendengroep? Op zoek naar een origineel afstudeercadeau? Trommel jouw familieleden of vrienden op om geld in te zamelen voor een afstudeercadeau dat echt de moeite waard is. Op kadonation.be kan je online een gratis groepspotje starten en samenleggen voor een mooi afstudeercadeau.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Afstudeercadeau nodig? Als je op zoek bent naar een origineel afstudeercadeau online is onze cadeaubon het beste afstudeergeschenk. Met onze cadeaubon tover je een glimlach op het gezicht van elke afgestudeerde. Dit uniek afstudeercadeau is levenslang geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Dit uniek afstudeercadeau vervalt dus nooit.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een afstudeercadeau? Als je met familie of vrienden wilt samenleggen voor een afstudeercadeau ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een afstudeercadeau of liever de keuze aan de net afgestudeerde laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een mooi afstudeercadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de net afgestudeerde verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee hij of zij zelf één of meerdere afstudeercadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig jouw familie of vrienden uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk afstudeercadeau. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het afstudeergeschenk en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk afstudeercadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi afstudeergeschenk.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de ontvanger alle tijd om zelf het perfecte afstudeercadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, ZEB, Connections en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de ontvanger kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, ZEB, Connections en Zalando. Met één cadeaubon kan de ontvanger bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De ontvanger kiest zelf het perfecte afstudeercadeau: de ontvanger kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card