Kadonation logo

Group Gifts

De meester of juf bedanken? Op zoek naar een bedanking voor vrijwilligers, de onthaalmoeder, trainer of poetsvrouw? Tijd om collega’s te bedanken? Bedank hen met een mooi cadeau. Trommel de andere ouders of collega’s op om samen te leggen voor een fijn cadeau als bedanking.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar een cadeau om de meester of juf te bedanken? Een groep vrijwilligers of collega’s bedanken? Schenk hen een Kadonation cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Zo kiest ieder voor zich wat hij of zij het liefste heeft. Op deze manier kan je iedereen op een eenvoudige doch persoonlijke manier bedanken.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor een bedanking? Als je met vrienden of collega’s wilt samenleggen voor een cadeau om iemand te bedanken ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een bedanking cadeau of liever de keuze aan de gelukkige laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een mooi cadeau voor een bedanking zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau om iemand te bedanken. 

  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het cadeau en wie niet.

  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk cadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi cadeau om iemand te bedanken.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 

  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.

  • De gelukkige kiest zelf het perfecte cadeau: de gelukkige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.

Order a Kadonation gift card