Kadonation logo

Group Gifts

Binnenkort een communie, vormsel of lentefeest? Op zoek naar een leuk cadeau voor een eerste communie, lentefeest of plechtige communie? Trommel familie of vrienden op om samen een leuk cadeau te geven. Start online een groepspotje voor een mooi cadeau voor een communie of lentefeest.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Binnenkort een communie, vormsel of lentefeest? Geen inspiratie voor een leuk cadeau voor een eerste communie, lentefeest of plechtige communie? Vier een communie, lentefeest of vormsel in stijl met de Kadonation cadeaubon. De gelukkige kan na het communie- of lentefeest zelf kiezen wat hij of zij wil bij meer dan 40 (web)winkels.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor een communie of lentefeest? Als je met familie wilt samenleggen voor een cadeau voor een communie of lentefeest ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor een communie of lentefeest of liever de keuze aan de gelukkige laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een cadeau voor een communie of lentefeest zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

 

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden of familie uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau voor een communie of lentefeest. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het cadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk cadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi cadeau voor een communie of lentefeest.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte verjaardagscadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De gelukkige kiest zelf het perfecte housewarming cadeau: de gelukkige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere housewarming cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card