Kadonation logo

Group Gifts

Baby op komst in de familie? Een geboortekaartje ontvangen van vrienden? Een geboortekaartje ontvangen? Met wat geluk staat er nog een leuk en betaalbaar cadeau tussen alle cadeautjes op de geboortelijst. Maar als je de kersverse ouders met een groot en origineel kraamcadeau wenst te verrassen ben je bij Kadonation aan het juiste adres.

Start online een groepspotje en trommel familie of vrienden op om samen te leggen voor een indrukwekkend geboortegeschenk. Bij ons vind je de leukste tips voor een baby cadeau en kan je bij meer dan 40 partners terecht voor de leukste baby cadeaus.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Baby op komst in de familie? Jouw beste vriendin zwanger? Met wat geluk staat er nog een leuk en betaalbaar cadeau tussen alle cadeautjes op de geboortelijst. Of ben je eerder op zoek naar een origineel geboortecadeau? Dan is de Kadonation cadeaubon het perfecte kraamcadeau voor elk ouder en baby.

Deze cadeaubon heeft geen vervaldatum en is geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Zo hebben de kersverse ouders alle tijd van de wereld om hun kraamcadeau te verzilveren en te kopen wat ze nodig hebben voor hun kleine spruit.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een geboortecadeau? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een cadeau voor een geboorte ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een kraamcadeau of liever de keuze aan de kersverse ouders laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een mooi kraamcadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de kersverse ouders verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee zij zelf één of meerdere geboortecadeaus bij onze partners kiezen.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk geboortecadeau. 

  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het kraamcadeau en wie niet.

  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk geboortecadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi kraamcadeau.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor hebben de kersverse ouders alle tijd om zelf het perfecte geboortecadeau te kiezen voor hun kleine spruit bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, Fun, Dreambaby, .... 

  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de kersverse ouders kunnen met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, Fun, Dreambaby, ... Met één cadeaubon kunnen de kersverse ouders bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.

  • De kersverse ouders kiezen zelf het perfecte geboortecadeau voor hun kleine spruit: de ouders kunnen met één cadeaubon zelf één of meerdere babycadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.

Order a Kadonation gift card