Kadonation logo

Group Gifts

Op zoek naar een cadeau voor haar? Een cadeau nodig voor haar verjaardag, housewarming, afstuderen, Valentijn, Sinterklaas of Kerstmis? Zet een vriendin, jouw echtgenote, liefje, collega of zus in de bloemetjes met een origineel cadeau. Start online een gratis groepspotje op kadonation.com, leg samen met vrienden, collega’s of familie en koop een cadeau voor haar.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Een cadeau voor haar nodig? Als je op zoek bent naar een origineel cadeau is onze cadeaubon het beste cadeau voor haar. Met onze cadeaubon tover je een glimlach op het gezicht van elke vrouw. Dit uniek cadeau is levenslang geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Dit uniek cadeau vervalt dus nooit.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor haar? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een cadeau voor haar ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor haar of haar liever de keuze laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een cadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee zij zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig jouw familie, collega’s of vrienden uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau voor haar. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het cadeau voor haar en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk cadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi cadeau voor haar.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft ze alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, ZEB, Connections en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: ze kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, ZEB, Connections en Zalando. Met één cadeaubon kan ze bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De ontvanger kiest zelf het perfecte afstudeercadeau: ze kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card