Kadonation logo

Group Gifts

Op zoek naar een cadeau voor hem? Een cadeau nodig voor zijn verjaardag, housewarming, afstuderen, Valentijn, Sinterklaas of Kerstmis? Zet een vriend, jouw echtgenoot, liefje, collega of broer in de bloemetjes met een origineel cadeau. Start online een gratis groepspotje op kadonation.com, leg samen met vrienden, collega’s of familie en koop een cadeau voor hem.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Een cadeau voor hem nodig? Als je op zoek bent naar een origineel cadeau is onze cadeaubon het beste cadeau voor hem. Met onze cadeaubon tover je een glimlach op het gezicht van elke man. Dit uniek cadeau is levenslang geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Dit uniek cadeau vervalt dus nooit.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor hem? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een cadeau voor hem ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor hem of hem liever de keuze laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een cadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee hij zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig jouw familie, collega’s of vrienden uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau voor hem. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het cadeau voor hem en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk cadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi cadeau voor hem.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft hij alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, ZEB, Connections en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: hij kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, ZEB, Connections en Zalando. Met één cadeaubon kan hij bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De ontvanger kiest zelf het perfecte afstudeercadeau: hij kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card