Kadonation logo

Group Gifts

Voor een huwelijkscadeau voor een vriend, familielid of collega moet je bij Kadonation zijn. Leg samen met vrienden, collega’s of familie voor een indrukwekkend trouwcadeau. Alles gebeurt online en veilig. In een mum van tijd heb je een mooi bedrag ingezameld en kan je een prachtig huwelijksgeschenk kopen voor het kersverse bruidspaar.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Geen trouwcadeau ideeën meer? Verras het kersverse trouwpaar met een Kadonation cadeaubon. Met deze cadeaubon kunnen de bruid en bruidegom naar hartenlust winkelen bij meer dan 40 (web)winkels. Zo kunnen zij zichzelf verwennen met het perfecte huwelijksgeschenk.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een huwelijkscadeau? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een huwelijkscadeau ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een huwelijkscadeau of liever de keuze aan het kersverse bruidspaar laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een huwelijkscadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je het bruidspaar verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee zij zelf één of meerdere huwelijkscadeaus kiezen bij onze partners.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk huwelijkscadeau. 

  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het trouwcadeau en wie niet.

  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk huwelijkscadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi trouwcadeau.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft het kersverse bruidspaar alle tijd om zelf het perfecte huwelijkscadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 

  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: het kersverse bruidspaar kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan het bruidspaar bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.

  • Het bruidspaar kiest zelf het perfecte huwelijkscadeau: het bruidspaar kan met één cadeaubon zelf één of meerdere trouwcadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.

Order a Kadonation gift card