Kadonation logo

Group Gifts

Jubileum cadeau nodig? Zoek niet langer naar een leuk jubileum cadeau en ontdek hoe je elk jubileum in stijl viert. Op Kadonation.be regel je samen met vrienden, familie of collega’s het perfecte jubileumgeschenk. Zamel online het geld in voor een jubileum cadeau dat echt de moeite waard is.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Jubileumcadeau nodig? Als je op zoek bent naar een origineel jubileumcadeau online is onze cadeaubon het beste jubileumgeschenk. Met onze cadeaubon tover je een glimlach op het gezicht van wie dan ook. Dit uniek jubileumcadeau is levenslang geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Dit uniek jubileumcadeau vervalt dus nooit.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een jubileum cadeau? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een cadeau voor een jubileum ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een jubileum cadeau of liever de keuze aan de gelukkige laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een jubileum cadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere jubileum cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk jubileumcadeau. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het jubileumgeschenk en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk jubileumcadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi jubileumgeschenk.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De ontvanger kiest zelf het perfecte jubileumcadeau: de ontvanger kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card