Kadonation logo

Group Gifts

Wil je deze kerst iemand extra in de bloemetjes zetten met een mooi kerstcadeau? Zoek je leuke kerstcadeaus voor jouw ouders? Leg dan geld samen met jouw broers en/of zussen voor een groot kerstcadeau. Ben je uitgenodigd op een kerstfeestje en wil je de gastheer- of vrouw bedanken? Leg dan met alle genodigden samen voor een mooi kerstcadeau.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar originele kerstcadeaus voor onder de kerstboom dit jaar? Geen kerstcadeau ideeën meer? Een kerstcadeau voor hem? Een kerstcadeau voor haar? Verras deze Kerst wie dan ook met een Kadonation cadeaubon, het perfecte kerstcadeau voor iedereen. De gelukkige heeft na kerst nog alle tijd van de wereld om het perfecte kerstcadeau te kiezen voor zichzelf.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een kerstcadeau? Als je met vrienden, familie of collega’s wilt samenleggen voor een kerstcadeau ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een kerstcadeau of liever de keuze aan de gelukkige zelf laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een kerstcadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere kerstcadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig familie uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk kerstcadeau voor familie, vrienden of collega’s. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het kerstcadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk kerstcadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi kerstcadeau.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte kerstcadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De gelukkige kiest zelf het perfecte kerstcadeau: de gelukkige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere kerstcadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card