Kadonation logo

Group Gifts

Tover op het verjaardagsfeestje een glimlach op een kindergezicht met een groot cadeau. Start een groepspotje bij Kadonation, trommel de ouders van de andere kinderen op om bij te dragen en zorg samen voor een mooi cadeau voor de gelukkige van het kinderfeestje.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Kregen jouw zoon of dochter een uitnodiging voor een kinderfeestje? Dan ben je nu vast op zoek naar een leuk verjaardagscadeau. De Kadonation cadeaubon tovert een glimlach op elk kindergezicht en op elk verjaardagsfeestje. Met deze cadeaubon kan de jarige winkelen bij meer dan 40 (web)winkels!

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor een kinderfeestje? Als je met de andere ouders wilt samenleggen voor een cadeau voor een kinderfeestje ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor een kinderfeestje of liever de keuze aan de gelukkige laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een leuk cadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden of familie uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau voor een kinderfeestje.
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het cadeau voor een kinderfeestje en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk cadeau voor een kinderfeestje en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi cadeau voor een kinderfeestje.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De gelukkige kiest zelf het perfecte cadeau: de gelukkige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card