Kadonation logo

Group Gifts

Wil je dit jaar op Pasen iemand extra in de bloemetjes zetten met een mooi cadeau? Zoek je leuke cadeaus voor jouw ouders? Leg dan geld samen met jouw broers en/of zussen voor een groot cadeau. Ben je uitgenodigd op een heus paasfeestje en wil je de gastheer- of vrouw bedanken? Leg dan met alle genodigden samen voor een mooi cadeau voor Pasen.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar originele cadeaus voor Pasen dit jaar? Verras dit jaar op Pasen wie dan ook met een Kadonation cadeaubon, het perfecte cadeau voor iedereen. Deze cadeaubon heeft geen vervaldatum en is geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Zo heeft de gelukkige na Pasen nog alle tijd van de wereld om het perfecte cadeau te kiezen voor zichzelf.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor Pasen? Als je met vrienden of familie wilt samenleggen voor een cadeau voor Pasen ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor Pasen of liever de keuze aan de gelukkige laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een cadeau voor Pasen zonder gedoe. Langs de andere kant kun je de gelukkige verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee de gelukkige zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig jouw familie uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau voor Pasen. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het kerstcadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk kerstcadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi kerstcadeau.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De gelukkige kiest zelf het perfecte cadeau: de gelukkige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card