Kadonation logo

Group Gifts

Gaat een collega met pensioen en ben je samen met de andere collega’s op zoek naar een leuk pensioen cadeau? Leg samen voor een origineel cadeau voor het pensioen van jullie collega. Start online een groepspotje, zamel het geld in en schenk jullie collega het perfecte cadeau voor zijn of haar pensioen.

 

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar een origineel cadeau voor een pensioen? Verras jouw fijne collega die met pensioen gaat met een origineel pensioen cadeau. De Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum en is geldig bij meer dan 40 (web)winkels.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een pensioen cadeau? Als je met collega’s wilt samenleggen voor een cadeau voor een pensioen ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een pensioen cadeau of liever de keuze aan jouw collega laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een pensioen cadeau zonder gedoe. Langs de andere kant kun je jouw collega verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee jouw collega zelf één of meerdere pensioen cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk pensioen cadeau. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het pensioen cadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk pensioen cadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi pensioen cadeau.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de gelukkige alle tijd om zelf het perfecte pensioen cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de gelukkige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de gelukkige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De gelukkige kiest zelf het perfecte pensioen cadeau: de gelukkige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere pensioen cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card