Kadonation logo

Group Gifts

Binnenkort secretaressedag? Zorg dit jaar voor een mooie verrassing voor de office manager. Start een online een potje bij Kadonation en zamel geld in voor een origineel cadeau voor secretaressedag 2019. En organiseer misschien ook een klein feestje op de werkvloer voor secretaressedag. Want elke office manager mag eens goed in de bloemetjes gezet worden!

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Op zoek naar een origineel cadeau voor secretaressedag? Verras dit jaar jouw office manager met iets anders dan bloemen of chocolade. De Kadonation cadeaubon is het perfecte cadeau voor elke office manager. Deze cadeaubon heeft geen vervaldatum en is geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Zo geniet de office manager na secretaressedag van een geweldig cadeau.

Order a Kadonation gift card

Op zoek naar een cadeau voor secretaressedag? Als je met collega’s wilt samenleggen voor een cadeau voor secretaressedag ben je bij Kadonation aan het juiste adres. Indien je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor secretaressedag of liever de keuze aan jouw office manager laat, zit je ook juist.

Kadonation biedt langs de ene kant de mogelijkheid om online samen te leggen voor een cadeau voor secretaressedag zonder gedoe. Langs de andere kant kun je jouw office manager verrassen met een Kadonation cadeaubon waarmee hij of zij zelf één of meerdere cadeaus bij onze partners kiest.

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk cadeau voor secretaressedag. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het cadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk cadeau voor secretaressedag en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi cadeau voor secretaressedag.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft jouw office manager alle tijd om zelf het perfecte cadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. 
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: jouw office manager kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan jouw office manager bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • Jouw office manager kiest zelf het perfecte cadeau voor secretaressedag: jouw office manager kan met één cadeaubon zelf één of meerdere cadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.
Order a Kadonation gift card