Kadonation logo

Group Gifts

Verjaardagscadeau nodig? Zoek niet langer naar een leuk verjaardagscadeau en ontdek hoe je elke verjaardag in stijl viert. Op Kadonation.be regel je samen met vrienden, familie of collega’s het perfecte verjaardagsgeschenk. Zamel online het geld in voor een verjaardagscadeau, een mooie verjaardagskaart en een lekkere verjaardagstaart.

START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

Verjaardagscadeau nodig? Als je op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau online is onze cadeaubon het beste verjaardagscadeau. Met onze cadeaubon tover je een glimlach op het gezicht van de jarige. Dit uniek verjaardagscadeau is levenslang geldig bij meer dan 40 (web)winkels. Dit speciaal verjaardagscadeau vervalt dus nooit.

Order a Kadonation gift card

SEO TEXT

Group Gifts

  • Gratis online groepspotje: start gratis een online groepspotje op Kadonation.be; nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit om bij te dragen en zie hoe je in een vingerknip het nodige geld inzamelt voor een leuk verjaardagscadeau. 
  • Snel en gemakkelijk online betalen: iedereen doet online snel en gemakkelijk kosteloos zijn bijdrage. Bovendien kan je als organisator van het groepspotje goed bijgehouden wie al bijgedragen heeft voor het verjaardagscadeau en wie niet.
  • Nooit meer voorschieten: je neemt initiatief voor een leuk verjaardagscadeau en hebt vaak snel spijt dat je dan meestal een hoop geld mag voorschieten en achteraf nog moet vragen achter jouw geld. Nu doet iedereen onmiddellijk zijn bijdrage en moet je nooit meer voorschieten voor een mooi verjaardagscadeau.
START AN ONLINE GROUP GIFT

Gift Cards

  • Geen vervaldatum: de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Hierdoor heeft de jarige alle tijd om zelf het perfecte verjaardagscadeau te kiezen bij alle aangesloten (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando.
  • Geldig bij meer dan 40 (web)winkels: de jarige kan met de cadeaubon winkelen bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby en Zalando. Met één cadeaubon kan de jarige bij meerdere (web)shops winkelen. De cadeaubon moet dus niet in één keer besteed worden.
  • De jarige kiest zelf het perfecte verjaardagscadeau: de jarige kan met één cadeaubon zelf één of meerdere verjaardagscadeaus kopen bij onze aangesloten (web)winkels.

 

Order a Kadonation gift card