Kadonation logo

Digital Campaign & Conversion Specialist

#Vacancies

Wat zijn jouw taken?

In nauw overleg met de marketing manager vertaal je de marketingstrategie naar een digitale context. Je werkt een digitaal campagneplan uit voor de verschillende segmenten en producten. Je optimaliseert dagelijks onze bestaande digitale communicatie uitingen, initieert er nieuwe en brengt daarbij de nodige customer journeys in kaart.  Je streeft naar een continue verbetering van de resultaten van de digitale communicatie, zowel wat SEA, social, e-mail, landingspagina’s als website betreft. Je zet hiervoor de nodige testen op en analyseert en optimaliseert voortdurend.

Telkens met als doel om bij te dragen aan onze commerciële doelstellingen.

Dankzij jouw campagnes leren meer mensen Kadonation kennen en worden ze ervan overtuigd om onze producten (groepscadeau en cadeaubon) te gebruiken. Zo druk jij met jouw digitale kennis een stempel op onze groei.

Wat is jouw profiel?

Je bent een digital native. Je continue streven naar verbetering is een obsessie.

Je bent een marketeer met een technische bagage of je bent een digitale duizendpoot met een marketing bagage.

Het digitale landschap is voor jou bekend terrein. Je bent een krak in het opzetten van Google Search, Display, YouTube, Facebook en Instagram campagnes en kan vlot overweg met e-mailmarketing programma’s en marketing automation tools.

  • Ervaring - Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Analytisch vermogen - Je hebt een ongelooflijke drang naar het steeds verbeteren van een campagne en de conversies van onze uitingen. Dankzij jouw analytische ingesteldheid neem je learnings, do’s en don’ts mee naar een volgende campagne.
  • Creativiteit - Je kan zelf een nieuwe campagne bedenken en vindt moeiteloos een toffe insteek.
  • Teamplayer - Je speelt geen solo slim maar kan wel je eigen boontjes doppen
  • Talenkennis - Je beheerst het Nederlands, je hebt een goede kennis van het Engels en het Frans.

Je bent niet de witte raaf die we zoeken, maar wel dé specialist die bij ons aan de slag wil en die Kadonation verder helpt te groeien.

Wat mag je van Kadonation verwachten?

Een heel afwisselende job met ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een dynamisch team en een levendige omgeving. Je maakt de groei van het bedrijf van dichtbij mee en drukt er jouw digitale stempel op.

We hanteren een 38 uren week met 26 verlofdagen. Je bent belangrijk voor ons team, daarom zou het fijn zijn mocht je ons voltijds kunnen vervoegen. Een deeltijds contract van 80% is bespreekbaar.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk, daarom werken we met een flexibele uurregeling.

Een marktconforme verloning (relevante werkervaring brengen we mee in rekening) met leuke extra’s en mogelijkheden. Een bedrijfswagen is een mogelijkheid.

Woon-werkverkeer wordt vergoed volgens sociaal abonnement (paritair comité 200). We zijn goed bereikbaar met de wagen en zeer goed met het openbaar vervoer. Ons kantoor bevindt zich in een groene omgeving op een steenworp van Gent Sint-Pietersstation. Omdat we het gebruik van openbaar vervoer willen stimuleren, breiden we het sociaal abonnement uit zodat de kosten voor trein, tram en bus volledig worden vergoed.

Heb je interesse?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief op [email protected]

Zien we een match, dan contacteren we je voor een korte video call die eventueel wordt gevolgd door een kennismaking bij ons op kantoor. Nadien wacht je nog een opdracht.