Project WE ARE THE CHANGE - Platform

Organisé par: Gina De Groote

Bénéficiaire: CHANGE Platform WE ARE THE CHANGE


Dag CHANGER, dag betrokkene,

Het hangt in de lucht: een CHANGE-platform met dagelijks andere informatie en inspiratie. Content die verbaast, inspireert, aan je hart kriebelt en de betere, zachtere kant van de wereld vergroot.

Levenslessen
In 2010 verscheen de eerste editie van 'CHANGE think positive', mijn tijdschrift dat voor heel wat positieve verandering zorgde. Ik ondervond toen aan den lijve: een droom, hoe groot ook, kan uitkomen in al zijn kleuren. Als je er maar blijft in geloven.

25 edities van het magazine realiseerde ik op eigen kracht. Tot het leven me tot de orde riep. En ik noodgedwongen van koers moest wijzigen. Dus daarom pak ik het dit keer anders aan.

De kracht van veel krachten 
Het CHANGE-platform wil vele krachten bundelen. Informatie en inspiratie verspreiden van hart tot hart. Vóór en dóór CHANGERS. Ervaringen delen die de wereld nodig heeft. Een andere kijk op het leven tonen.

De naam 'CHANGE think positive' veranderde in 'We are the CHANGE'. Het wordt een inspirerende plek om gelijkgestemden elke dag virtueel te ontmoeten.

The power of giving: update


Zo’n platform opzetten - en onderhouden - vraagt wel broodnodige man- en girlpower: een krachtige website, webmanagement, foto’s, journalisten, schrijvers, een redactiecoördinator. En daar zijn méér financiële middelen voor nodig dan de reeds opgehaalde 1.320 euro via crowdfundingUiteraard ben ik super dankbaar voor dit bedrag. De ‘gevers” begrepen mijn boodschap  ‘geef vanuit je hart, vanuit een goed gevoel, niet nadenken maar voelen, zonder dat er iets tegenover staat, dat heet the power of giving’. Maar dat was te té vaag, té wazig, niet concreet genoeg. De reactie was dat men veel liever bij de hand wordt genomen en geleid wordt naar wat nodig is . En dat is er nu, hieronder duidelijk in kaart gebracht. 

  • Om nu al te kunnen starten met alle voorbereidend werk is er 35.000 euro nodig. Daarmee kan een  krachtige website mee worden gebouwd. Door de dagelijkse content zal er ook een groot  deel naar webmanagement gaan. Daarnaast zijn er nog kostenposten zoals: redactie en eindredactie, foto’s, virtual&personal assistency.

  • Wat krijg je als je doneert? 
    • Er zijn 3 mogelijkheden van budgetgroottes namelijk, Mini (8€) – Midi (48€) – Maxi (98€).

Ik kreeg soms de vraag wat er met het gestorte geld zou gebeuren als het platform er dan toch niet zou komen omdat er niet genoeg geld zou zijn opgehaald. “Ben ik dan mijn geld kwijt of geef je iets in de plaats?” las ik  tussen de woorden bij sommige comments op het eerdere filmpje

Wel, ook hiermee werd rekening gehouden in deze update. Wie stort krijgt meteen iets terug en dat is mijn online training ‘Word wie je écht bent”.  

En wel als volgt:

  • Maxi: 98 euro, is exact het bedrag van het 8-weken traject. Dus 8 weken lang krijg je elke dag een tip, wekelijks een inspirerende video, schrijfopdrachten en maak je deel uit van de besloten FB-groep 
  • Midi: voor 48 euro krijg je alles wat hierboven is vermeld, maar dan 4 weken lang ipv 8
  • Mini: voor 8 euro krijg je 1 week lang een tip, en 1 video. Is voor mensen met beperkte middelen maar het platform genegen zijn en willen steunen.

The more CHANGERS, the better our world
Een CHANGER leeft vanuit het hart, voelt zich verbonden met alles en iedereen,  weet dat er meer is dan wat er met het blote oog te zien is, heeft plezier in het leven en doet de dingen waarom hij hier is.  De groep CHANGERS is nu al omvangrijk en zal net zoals met het magazine door het platform alleen maar groeien. 

The more CHANGERS, the better the world. 

Ben jij een CHANGER die deel wilt uitmaken van de CHANGE Community en nauwer wilt betrokken zijn bij de organische groei en opstart van het platform? Contacteer me dan via gina@mychange.be en ik bezorg je de mogelijkheden van lidmaatschap.

Graag sluit ik af met de visie van We are the CHANGE:

Visie:

  I am you
  You are me
  ALL is  ONE
  Together we change the world!

Crowdfunding praktisch
Ik koos voor Kadonation, een jong, Gents bedrijf waarmee de samenwerking moeiteloos verliep. Door op ‘bijdragen’ te klikken, stort je rechtstreeks  (en veilig!) een centje via je bankkaart. Kies zelf of je gift zichtbaar mag zijn voor anderen of niet.

Tot op het CHANGE-platform?


Een grenzeloze dankjewel,

Gina De Groote
CHANGE-maker
blad • boek • community • house • workshops

Ajouté par Gina De Groote
Il y a 1 mois

Change in the crowdfundactie.

Mijn opzet met de boodschap The power of giving, geef wat je voelt dat dit platform je waard is,  was goed geprobeerd maar is niet concreet genoeg. Zelfs diegenen die reeds bijdroegen vonden het moeilijk om 'zomaar' te geven. Ze hadden nood aan conrete informatie, zowel over wat het platform nodig heeft, als wat ze in return krijgen voor hun bijdrage. Dus 'veranderde' ik de aanpak: Je geeft een mini, midi of maxi-bijdrage en krijgt er mijn Online traject 'Word wie je écht bent in return'. Lees er alles over in de update. 

Boodschap aan diegenen die reeds stortten: uiteraard geldt deze return ook voor jullie. Ik geef je een paar weken de tijd om te bekijken of je nog iets wil bijstorten zodat je één van de 3 vermelde bedragen haalt. Geen probleem als je  dat niet wilt. Dan geef ik je wat zo dicht mogelijk bij het Mini-Midi-Maxi bedrag aanleunt. Aarzel niet mij te contacteren voor mocht er iets niet duidelijk zijn: dat kan hieronder of via gina@mychange.be

Together we CHANGE the world!

Neem zeker ook een kijkje naar de 2 nieuwst filmpjes en doe gerust mee!

https://www.youtube.com/watch?v=qdbmfryz8Rk 

https://www.youtube.com/watch?v=SxCkiMHm3fU 

GroupGift information

€ 1.788,00

Rassembler de € 350,00
100% Complete

21 contributeurs

Il reste encore
0 0 0 0 jours
0 0 0 0 heures
0 0 0 0 minutes
0 0 0 0 secondes
Contribuer Vouz pouvez contribuer anonymement

Nos étiquettes de sécurité

Maestro
Bancontact
iDeal
Visa
Mastercard
Bankwire

Messages

GroupGift information

€ 1.788,00

21 contributeurs

Il reste encore
0 0 0 0 jours
0 0 0 0 heures
0 0 0 0 minutes
0 0 0 0 secondes
Vouz pouvez contribuer anonymement

Nos étiquettes de sécurité

Maestro
Bancontact
iDeal
Visa
Mastercard
Bankwire

Les cibles

Lancez votre propre cagnotte pour un cadeau commun ou une collecte d'argent:

Lancez votre propre cagnotte pour un cadeau commun ou une collecte d'argent:

  • Un aperçu net des contributions faites
  • Tout le monde fait une contribution de n'importe où
  • Choisissez ce que vous faites avec l'argent collecté
Lancez une cagnotte