Kadonation logo
aankoop van Nala de Ara
Organisé par: Kim Dejonghe
pour Kim Dejonghe

aankoop van Nala de Ara

€ 350,00
Rassemblé de € 1.650,00

Description

Dag iedereen!

Ik heb een potje gemaakt met Kadonation om gemakkelijk samen te leggen.

Dit als doel om de blauwgele ara, uit de tom & co winkel te ieper, te kunnen adopteren/aankopen.De ara heet Nala en ik ben werknemer in de winkel. Nala is onlangs weggevlogen en na 2 dagen heb ik haar teruggevonden en via de brandweer ook kunnen redden uit een boom. Nala had de kans om weg te vliegen maar besloot dit niet te doen. Ze drukte zich heel stevig tegen mij aan en dat bevestigde nog maar eens de band die ik heb met haar. Ik was sinds dag 1 de persoon waar ze toenadering bij zocht. Ze is als het ware als een kind voor mij.

Nala heb ik kunnen kopen voor 1650 euro (ik kreeg van tom en co een korting wegens de situatie, normaal kost Nala 1990 euro). Ik kreeg het aanbod van heel wat mensen of ze iets konden bijleggen voor de aankoop want dit kan ik niet betalen. Als Nala door mij zal worden geadopteerd, kan ze nog steeds dagelijks mee naar de winkel en zal ze dus constant bij mij kunnen zijn. Ik vind dit een hartverwarmend initiatief en ook al ben ik gewoon te werken en sparen voor alles wat ik wil, dit is een uitzondering. Ik geloof in het lot en geloof dat Nala mij als compagnon gekozen heeft. Ik zal er dus alles aan doen om haar onder mijn vleugels te nemen om samen te kunnen genieten van elke dag dat nog volgt.

Eenmaal Nala zal worden geadopteerd, benoem ik de groep veggieworld als haar meter! Zo beloof ik jullie tijdig te informeren over hoe ze het stelt met alle leuke foto's erbij.

Hier volgt nog wat info doorgekregen van de website:
Je kan rechtstreeks bijdragen via je bankkaart door op bijdragen te klikken.
Kies zelf of je bijdrage zichtbaar mag zijn voor anderen of niet.
Zo kan iedereen gemakkelijk bijdragen!
De betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding.

Heel erg bedankt allemaal voor de steun! Ik hou jullie zowiezo op de hoogte!

Update: er werd geleend voor de aankoop van Nala. Op 10 maanden tijd zullen we dus de betaling verspreiden. Zo is Nala momenteel al bij ons ingetrokken. Donaties zijn nog steeds heel welkom. Aan allen die al heeft gedoneerd nog eens heel veel dank! Als ik ooit iets kan terugdoen, ik sta voor allen paraat!

 

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible