La livraison des cheque cadeaux de nos partenaires est actuellement retardée en raison d'un retard chez notre fournisseur. Nous vous prions de nous excuser pour ce désagrément.

Kadonation logo
Goed doel voor "de Kerstman"
Organisé par: Margaux VH
pour De kerstman

Goed doel voor "de Kerstman"

€ 585,00
Rassemblé de € 700,00

Description

Via ons project "de Kerstman" proberen we de jonge alleenstaande moeder Lisa en haar drie kinderen (Maarten van 12, Gitte 11 en Ellie van 5 jaar) te helpen de eindjes aan elkaar te knopen. 

Kleine Ellie werd namelijk geboren met een zware medische problematiek. De vader van Ellie is van deze situatie weggelopen waardoor Lisa alleen kwam te staan voor de verzorging van Ellie maar ook de kosten die hiermee gepaard gaan. Zonder enige hulp van haar ex-partner, werd de financiële situatie van het jonge gezin dan ook snel onhoudbaar. Ondanks de voltijdse job van Lisa kon ze de lening van de gezinswoning niet meer afbetalen en het gezin moest op zoek naar een nieuwe thuis. 

Intussen loopt via een pro deo-advocaat een rechtszaak om de broodnodige financiële steun voor de kinderen te bekomen. Na een lange strijd, wacht Lisa nu op het vonnis dat vervolgens moet worden betekend en uitgevoerd. Tot dan is er dan ook geen financiële beterschap voor het gezin. Ook dit jaar zien wij Lisa weer met een bang hart de winter ingaan: de elektriciteitsrekening loopt steeds verder op, voor dikke winterjassen is er geen geld en kerstcadeautjes of een kerstmaaltijd zijn alweer het laatste van haar zorgen.

Het is daarom onze bedoeling om dit moedige gezin te steunen richting hun nieuwe start. Het zou fantastisch zijn als wij haar kunnen helpen om deze winter de eindjes aan elkaar te knopen in afwachting van het vonnis. We kunnen dit uiteraard niet alleen maar hopen dat jullie ons willen helpen met een kerstgift.

Warme groeten van de Kerstman!
Margaux, Guido en Marleen

 

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible