Kadonation logo
Middengroep Dames naar de European University Games
Organisé par: Maartje Duzijn
pour Middengroep Dames Laga!

Middengroep Dames naar de European University Games

€ 543,42
Rassemblé de € 1.500,00

Description

Middengroep Dames op avontuur naar EUG!

In een jaar tijd is de Dames sectie binnen D.S.R.V. Laga enorm gegroeid. De voorheen kleine groep enthousiastelingen is sinds dit jaar uitgegroeid tot een grote groep Dames die allemaal nog niet eens zo heel gek roeien. Binnen de groep is enorm veel potentie en dit is ook te zien aan alle prestaties die zijn binnengehaald dit jaar. Blikken vallen binnen, records worden gevaren, en op de ergo schrikken ze alle tegenstanders af. Kortom, Middengroep Dames vormt steeds meer een front en dit wordt niet alleen gezien door Laga zelf, maar ook door de concurrenten. Op de Damen Raceroei Regatta hebben we ons met wel drie boten weten te kwalificeren voor de European University Games! Met 10 (!) dames zullen wij 15 Juli afreizen naar Coimbra, om onze krachten te meten met de internationale concurrentie. Dit is natuurlijk voor ons een grote kans om roeiervaring op te doen in het buitenland, en zal bijdragen aan onze progressie. Op het EUG zullen we ons beste beentje voorzetten om te laten zien wat we kunnen!

Het EUG is een internationaal sportvenement dat plaatsvindt van 15-19 Juli in Coimbra. EUG staat voor European University Games waar allerlei soorten sporters de strijd aangaan met elkaar en daarbij hun universiteiten vertegenwoordigen. Wij zullen dit natuurlijk doen op het gebied van roeien. We hebben ons met 3 boten weten te kwalificeren: een vierzonder met Céline den Bremer, Maartje Damen,  Anna van Rossem en Sylke van der Kleij, een dubbelvier met Maartje Duzijn, Tessa Dullemans, Mela Sagasser en Quirine de Zeeuw, en een dubbeltwee met Rosalie Rietjens en Dautse Heimovaara. Dit was ons natuurlijk nooit gelukt zonder de coaches (die ook meegaan naar EUG) Vincent Wassenaar, Bart van Grondelle en Geoffrey Simpson.  

Nu kost het EUG ons best veel geld, en aangezien wij allemaal naast het roeien ook nog hard studeren, hebben we niet heel erg veel te besteden. We hopen dan ook via diverse sponsoracties geld binnen te halen, om deze internationale roeidroom te kunnen verwezelijken voor ons alle tien! 

Alvast heel erg bedankt!

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible