Kadonation logo
Ziekenhuiskosten van Ska
Organisé par: Ben Van der Bauwhede
pour Ska

Ziekenhuiskosten van Ska

€ 1.156,34
Rassemblé de € 2.000,00

Description

Momenteel ligt Ska in het dierenziekenhuis te Merelbeke. Ze heeft een operatie achter de rug na een interne bloeding die vandaag heeft bevestigd dat het om een tumor ging in de milt die is uitgezaaid. Woensdagnacht is ze binnengebracht met een liter en een half bloed in de buik, ze hebben haar onderzocht, geopereerd, bloedtransfusie gegeven en ze ligt nu al 2 dagen in een soort van couveuze te herstellen. Tot deze avond dachten we dat er een kans kon zijn tot herstel maar dit blijkt nu enkel tijdelijk te zijn. Met de kanker zou ze nog even kunnen leven maar loopt ondertussen het risico op een tweede bloeding via uitzaaiingen op de lever op. Dit kan snel gebeuren of over enkele maanden. Omdat Ska en ik willen dat ze een mooi einde kan hebben zouden we de bloeding moeten voor zijn. Dit betekend dus euthanasie aangezien ze de lever niet kunnen weghalen.


De dokters hebben er alles aangedaan om ons te helpen en de kosten zijn hoog opgelopen. Door pech die we de laatste tijd hebben gehad is dat budget er niet en willen we vragen ons te helpen de stress van Ska en mezelf over financiele schulden te minimaliseren via donatie.

Ska en ik willen alleen maar dat de band tussen ons op een mooie manier vereeuwigd kan worden. En niet vol spanning en stress...

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible