Kadonation logo
Voor een fitte school campagne  -  De Klimop-centrum Ridderkerk
Organisé par: Simone Trompetter
pour De Klimop-centrum Ridderkerk

Voor een fitte school campagne - De Klimop-centrum Ridderkerk

€ 8.317,90
Rassemblé de € 130,00

Description

De Klimop-centrum Ridderkerk gaat bewegend leren!


Doet u mee?

De Klimop-centrum komt tot eind juni in actie!
Op diverse manieren gaan we aan de slag om geld in te zamelen. Ons doel is om 13.000 euro bij elkaar te sparen om het Nijha pakket; 'bewegend leren' aan te kunnen schaffen.

Doet u mee? Dat kan door te doneren, elk bedrag is van harte welkom!

Met deze 13.000 euro willen we zorgen voor extra beweging voor de kinderen! Bewegen is goed, meer bewegen is beter! Meer bewegen stimuleert de ontwikkeling van kinderen. Extra bewegen zorgt ervoor dat kinderen zich beter kunnen concentreren en het jonge brein zich beter kan ontwikkelen. Daarnaast is meer bewegen ook gewoon fijn en zorgt het voor extra energie.

Om dit te kunnen realiseren en het bedrag bij elkaar te krijgen, hebben we deze crowdfundingspagina geopend. Tot eind juni willen we ouders, opa’s en oma’s, vrienden, buren, lokale ondernemingen, bedrijven en andere omwonenden vragen een financiële bijdrage te leveren. Met dit geld kunnen de materialen worden aangeschaft die dan in de zomervakantie geplaatst kunnen worden. Wordt er meer gedoneerd dan nodig voor deze materialen? Geen probleem! Dat betekent alleen maar dat we de school nog fitter kunnen maken.

Doneren kan op deze pagina!
U kunt deze pagina ook delen met uw vrienden, familie, buurt en collega’s.

Wij hopen op uw bijdrage en houden u op de hoogte betreffende de voortgang.
Team De Klimop-centrum 


Tegenprestatie:

*Bij een donatie vanaf € 50 ontvang je een bedankbrief en een getekende kaart van een van de leerlingen.

* Bij een donatie van €50 ontvang je een bedankbrief en een getekende kaart van een van de leerlingen. 

* Bij een donatie van € 100 of meer, krijg je daarbij een VIP uitnodiging voor een rondleiding, nadat de beweegmaterialen zijn geïnstalleerd.

* Personen of bedrijven die € 200 of meer doneren, komen (als men dat wil) daarbij met naam (van het bedrijf) op onze website en onder de bedankjes bij afsluiting van de crowdfundingspagina. Uiteraard word je ook uitgenodigd voor de VIP rondleiding, nadat de beweegmaterialen zijn geïnstalleerd.

* Personen of bedrijven die € 500 of meer doneren, komen (als men dat wil) daarbij met naam (van het bedrijf) op onze website en onder de bedankjes bij afsluiting van de crowdfundingspagina en op de schoolkalender.Uiteraard word je ook uitgenodigd voor de VIP rondleiding, nadat de beweegmaterialen zijn geïnstalleerd.

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible