En raison d'une grève chez Bpost, il y a un retard dans la livraison des bons cadeaux physiques Kadonation commandés via notre boutique en ligne. Nous nous excusons pour le désagrément

Kadonation logo
Dierenpension Max en Felix
Organisé par: Patricia Vanderhaeghe
pour Dierenpension Max en Felix

Dierenpension Max en Felix

€ 490,00
Rassemblé

Description

Dag iedereen!

Max en Felix is één van die dierenpensions dat niet alleen een hart voor dieren heeft, maar ook de ganse opvang van hun dieren met dat hart ingericht heeft. Het hele leven van uitbaters Chris en Will draait er rond. Zelfs dieren met gedrags- en medische problemen vangen ze liefdevol en deskundig op. Echt iets om te koesteren, dit pension.

Uitgerekend zij zijn het slachtoffer geworden van een procedureslag rond de hun aanvankelijk toegekende en daarna weer ingetrokken stedebouwkundige vergunning. Door een onzinnige discussie over regeltjes, dus NIET over dierenwelzijn, werden ze verplicht het pension te sluiten.

Tijdelijk, want de procedure loopt, en de wil om verder te doen is heel, héél sterk. 

Vandaar dit groepspotje, om ervoor te zorgen dat Chris en Will deze moeilijke periode zonder inkomsten kunnen overbruggen.

Het ganse verhaal vind je, als je wilt, op hun facebookpagina (https://www.facebook.com/maxenfelix/). Ik vraag voor hen jouw steun. Alle kleine beetjes helpen, om de onrechtvaardigheid géén kans te geven.

Je kan rechtstreeks bijdragen via je bankkaart door op bijdragen te klikken. Het bedrag kies je zelf.
Kies zelf of je bijdrage zichtbaar mag zijn voor anderen of niet. Zo kan iedereen gemakkelijk bijdragen!

De betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding.

Alvast bedankt!

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible