Community for Ridder op de baan - Als een harnas niet volstaat.

Organised by: Charlotte Vandermarliere

Beneficiary: Ridder op de baan - Als een harnas niet volstaat.


Beste scoutsvrienden, sympathisanten…  

Ge kent ons wel, wij zijn de mannen van Scouts Ronse die elke zondagochtend het stad onveilig maken te voet of met de fiets en daar knelt nu precies het wieltje...

We merken dat jongeren af en toe zonder helm of fluovestje naar de scouts komen. Omdat veiligheid een van onze prioriteiten is, dragen we graag zoveel mogelijk bij tot een blijvende oplossing voor dit probleem. 

Al zijn we dolblij bij met de fietsen, toch hebben we er enkele bedenkingen bij. We zien dat niet alle jongeren een helm dragen tijdens de activiteiten. Daarom willen wij voorzien in helmen en fluovestjes. Op die manier kunnen we de veiligheid echt verbeteren en jongeren alert maken voor veiligheid in het verkeer. Vandaar dat we beslist hebben een echte uitdaging aan te gaan. We organiseren een crowdfunding, onder supervisie van Scouts & Gidsen Vlaanderen, om helmen aan te kopen en al onze leden een veilig hoofd te bezorgen.  

Uiteraard is ieder bedrag welkom. Wij gaan bovendien mensen die minstens 50 euro schenken, belonen met een van onze helmen, zo heeft die altijd een veilig kopje! Vanaf 100 euro belonen wij u met 3 helmen.  

Wij gaan voor een totaal bedrag van 4000 euro, elke euro die dit bedrag overstijgt, wordt integraal besteed aan de opstart van onze Akabe tak. Akabe staat voor Anders KAn BEst en is binnen scouting een jeugdwerking voor kinderen met een beperking. 

update icon

No updates posted yet

GroupGift information

€ 4.575,15

collected of € 400.000,00
1% Complete

92 contributors

Our security labels

Maestro
Bancontact
iDeal
Visa
Mastercard
Bankwire

Comments

GroupGift information

€ 4.575,15

92 contributors

Our security labels

Maestro
Bancontact
iDeal
Visa
Mastercard
Bankwire

Goals

Set up a money pot or crowdfunding campaign of your own:

Set up a money pot or crowdfunding campaign of your own:

  • Clear overview of all contributors
  • Everyone can contribute anywhere and at any time
  • Choose what to do with the collected money
Set up a money pot