Login

Log in with facebook!
or

Kadonation? Alleen maar voordelen!

Automatische herinneringen

Je hoeft geen gênante herinneringen meer rond te sturen of mensen te vragen om hun deel te betalen, Kadonation doet dit voor jou!

Digitaal, maar toch persoonlijk

Iedere bijdrager kan een persoonlijke boodschap achterlaten, die op verschillende manieren bij de begunstigde terecht komt!

Veilig

Geen zorgen meer over geld dat uit ‘het envelopje’ zou kunnen verdwijnen. Bijdragen op Kadonation is 100% veilig.

Jouw bijdrage gaat niet verloren in de hoop

Na het plaatsen van een bijdrage, kan je kiezen om een leuk kadobewijsje af te printen. Je kan dit combineren met een wenskaartje, en zo weet de begunstigde goed hoeveel hij voor jou waard is!

Kadonation cadeaubon

Heb je geen idee wat de gelukkige graag zou krijgen? Geef dan een Kadonation cadeaubon! Op deze manier kan de begunstigde zelf kiezen bij welke Kadopartner(s) hij het verzamelde geld wil spenderen.

Gemakkelijk

In enkele muisklikken heb je een groepspotje opgestart en anderen uitgenodigd om bij te dragen, via email, Facebook of door de persoonlijke link te delen. Bij Kadonation werken we er elke dag aan om het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat iedereen ermee overweg kan!

Discreet

Heb je liever dat de bedragen van de bijdrages niet zichtbaar zijn? Als organisator bepaal jij wat de genodigden van elkaar kunnen zien. Bovendien kan je als genodigde nog steeds kiezen of jouw bijdrage zichtbaar is of niet.

Duidelijk overzicht

Bij Kadonation krijg je een duidelijk overzicht van wie reeds heeft bijgedragen in jouw groepspotje. Alweer wat tijd bespaart!

Kadonation gebruikt? Dan wordt je beloond!

Heb je bijgedragen aan groepspotje, onze Facebookpagina geliked, of start jouw vriend(in) een groepspotje op jouw aanraden? Wij belonen jouw trouw!

Snel

Is het verjaardagsfeestje morgen al? Geen probleem! Bij Kadonation merken we dat het samenleggen bijzonder snel verloopt.

Bijdragen kan van overal

Of je nu op jouw werk bent, op vakantie bent, van thuis werkt of in de zetel zit. Via Kadonation kan iedereen van overal ter wereld bijdragen!

Nooit meer voorschieten

Met Kadonation zijn er geen excuses meer om niet te kunnen bijdragen, je hoeft dus nooit meer voor te schieten!

Het ideale cadeau

Met Kadonation bezorg je de gelukkige niet vele kleintjes, maar 1 groot cadeau. Wees er maar zeker van dat de begunstigde daar véél gelukkiger van wordt!

Diverse betaalmethodes

Met Bancontact, Ideal, Maestro, Mastercard, Visa en zelfs een bankoverschrijving biedt Kadonation de mogelijkheid om bij te dragen via de meest gebruikte betaalmethodes in België en Nederland.

Geen tijdsverlies

Geen tijd meer verliezen met herinneringen te sturen of een cadeaubon te gaan kopen. Met Kadonation is tijdsverlies verleden tijd!

Weg met cash geld

Laat ons eerlijk zijn: cash geld is verleden tijd. En bovendien bevat digitaal geld geen bacteriën!

Kadopartners

Bij onze Kadopartners vind je voor elke gelegenheid een leuk cadeau, en elke maand verwelkomen we nog nieuwe Kadopartners. Mis je een Kadopartner? Laat het ons weten!

En dit alles helemaal gratis!

Geld samenleggen voor een cadeaubon bij één of meerdere van onze kadopartners is volledig gratis. Enkel wanneer je (een deel van) het geld wil overschrijven, betaal je (op dat deel) een transactiekost van 4%. Meer daarover vind je hier.