Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester?

Bedank de leerkracht met een cadeau van de hele klas. Leg makkelijk en veilig samen via ons groepscadeau, en verras de juf of meester met een leuk geschenk.

Start vandaag nog een groepscadeau, nodig ouders digitaal uit en overhandig de juf of meester de veelzijdige Kadonation Cadeaubon, in te wisselen bij meer dan 90 partners.
Avontuur, entertainment, of toch iets anders? Schenk ultieme keuzevrijheid met de Kadonation Cadeaubon. Dit zijn enkele van onze kadopartners.

Samenleggen was
nooit zo eenvoudig.

Maak het leven van bijdragers en jezelf eenvoudig met Kadonation. Bekijk de status en betalingen van je groepsgeschenk eenvoudig op één plek, en schenk moeiteloos het meest veelzijdige cadeau.

Altijd het juiste geschenk.

Moeite om het ideale cadeau te vinden? Wij sturen een (video)boodschap van jou, en natuurlijk het cadeau. Met onze unieke cadeaubon winkelt de gelukkige bij meer dan 90 partners.

Snel, eenvoudig en veilig.

Kadonation biedt de eenvoudigste manier om online geld in te zamelen, zonder overschrijvingen of talloze betaalverzoeken. Je groepscadeau beheer je op één enkele pagina. Strak en simpel.

Geen tijdverlies of gedoe meer.

Neem afscheid van die onhandig rondgaande envelop. Zodra je het groepscadeau opstart, sturen we meldingen en herinneringen naar deelnemers. Je hoeft zelf niets op te volgen.

De Kadonation Cadeaubon

Keuze uit ruim 90 partners.

Het ideale geschenk vinden is aarts­moei­lijk. Met onze cadeaubon laat je de keuze aan de gelukkige. Met ruim 90 partners waaruit je kan kiezen, geef je hen sowieso iets waar ze van houden.

100.000 gebruikers gingen je voor.

Sharon Merlevede

Ik ben zeer blij met dit initiatief. Ik doe dit nu al voor het 3de jaar op rij dat ik de juf zo een bedankje geef. Is ook heel origineel en ze kunnen het zelf besteden aan waar ze willen.

Peter Nyffels

We wilden met de ouders van onze klas af van tientallen koffiemokken en doosjes chocolade en kozen voor een Kadonation bon. We verzamelden meer dan 250 euro en zo’n bon daar kan je mee uitpakken op de laatste schooldag ! Alles is vlot verlopen en alle partijen super tevreden.

Fee

Zeer gemakkelijk een cadeau voor de juf samengelegd. Geen centen uitwisselen aan de schoolpoort maar vlot betalen via de website. De fysieke bon is ook heel snel toegekomen.

Caroline Vanberlaer

Via deze weg zamelen we op elk einde van het schooljaar steeds een mooi bedrag in voor onze juf. Een mooi budget naar keuze te besteden waar elke juf telkens ontzettend blij mee is! Heel fijn en gebruiksvriendelijk systeem. Een winner voor ons!!

Stephanie Van Eenoo

Ik gebruikte kadonation om samen te leggen voor een klascadeau voor de juf. Heel praktisch en leuk dat je een persoonlijke boodschap kan toevoegen. Heel veel positieve reacties gekregen van andere ouders (efficiëntie). 
Leuk aanbod van winkels waar de bon kan gebruikt worden. Ook de lokale winkels worden niet vergeten. Top!

Kelly Bleys

Super handig en vlot. En de juf was super, mega, blij.

Start een groepscadeau

Leg samen met vrienden, familie of collega’s en verras iemand met de gegeerde Kadonation Cadeaubon. Eeuwige dank wordt je deel.