3, 2, 1… Tel jij mee af naar een gelukkig nieuwjaar?

Bedank je personeel, klanten en zakenrelaties met originele eindejaarsgeschenken.

Met het einde van het jaar in zicht, komen gevoelens van verwondering, gezelligheid, dankbaarheid en verrukking naar boven. We hebben deze emoties in een bruisende mix gevat en omgetoverd tot de meest originele eindejaarscadeaus.

Keuze uit mooie cadeaubonnen, leuke geschenken, of een combinatie!

Een greep uit ons aanbod van eindejaarsgeschenken voor je personeel. 

Toon je waardering met iets wat écht raakt.

Klik op de verschillende categorieën en ontdek al onze persoonlijke en originele verrassingen om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet in 2023

Apéro
Eindejaarspakketten
Dranken 0%
Plaids
Gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken
Beleving
Verwenpakket
Duurzame eindejaarsgeschenken
Kadonation Cadeaubon
Op maat
Kadonation Keuzeconcept

Waarom het nieuwe jaar goed inzetten met een veelzijdige
Kadonation Cadeaubon? 

Keuzevrijheid

Laat je medewerkers zelf het cadeau van hun dromen kiezen. Met een aanbod van meer dan 90 cadeaupartners zoals: Bol​.com, Coolblue, Zalando, HEMA, Dreamland, AS Adventure, Fnac, …

Fiscaal aftrekbaar

Met de Kadonation Cadeaubon geniet je van een gunstig wettelijk kader voor geschenken voor je medewerkers én hun kinderen.

Meer dan zomaar een geschenk

Met de Kadonation Cadeaubon schenk je een echte beleving dankzij o.a. Museumpas, Goboony, Superjump en Corendon en steun je goede doelen zoals Kinderkankerfonds, SOS Kinderdorpen en Make-A-Wish.

Verras je medewerkers met het Kadonation Keuzeconcept.

Schenk je graag keuzevrijheid én toch een fysiek geschenk? Kies dan voor ons nagelnieuw keuzeconcept, een hit op elk belangrijk moment.

Kies je voor Kadonation Smile, dan leg je de keuze volledig bij de ontvanger. Samen bepalen we het geschenkassortiment op basis van je budget. De ontvanger kiest daarna in alle discretie zijn of haar droomgeschenk (al kunnen we niet garanderen dat die keuze eenvoudig wordt).

Hoe werkt Kadonation Smile?

Een cadeaumoment op een (werk)verjaardag, huwelijk, onboarding of om de komst van de Sint te vieren? Wij zorgen dat je voor elke gelegenheid een glimlach schenkt.

1. Wij zetten je geschenk-website op.

Op basis van jouw budget definiëren we samen een passend geschenkassortiment. De geschenk-website zit helemaal in je eigen jasje: met je logo, bedrijfskleuren en persoonlijke boodschappen.

2. Schenk je cadeau.

Ligt je geefmoment vast? Perfect! Nodig je medewerkers en relaties uit (digitaal of met een fysiek geschenkje) om een kijkje te nemen op de geschenk-website.

3. Kiezen maar!

Nu hoef je je enthousiasme niet meer in te tomen. De gelukkigen kiezen hun favoriete cadeau – wij zorgen voor de rest. Van levering en nazorg, je kan op ons rekenen.

Op maat

Unieke geschenken om loyaliteit en betrokkenheid te belonen én te stimuleren: dat vind je bij ons. We luisteren naar je noden, en zorgen voor diverse oplossingen op maat – voor elke wens en elk budget. Alles is mogelijk. Of toch bijna.

Wil jij je medewerkers, klanten of zakenrelaties waarderen met een geschenk voor eindejaar?

Onze klanten weten waarom.

Eetgemak

We zijn heel tevreden met de manier van werken. We hebben nu 2 jaar op rij onze eindejaarsgeschenken bij Kadonation besteld en wat een top service! Het eerste jaar dachten we nog dat het een goed gelukje’ was, maar nee hoor. Ook het jaar erop kregen we dezelfde top service.

Insaver

We zijn ontzettend blij met Kadonation: een gebruiksvriendelijk platform, de goede service én de cadeaubonnen worden goed ontvangen door onze klanten en medewerkers.
Ook in deze financieel moeilijke tijden blijven we graag bestellen want met de Kadonation Cadeaubon kunnen we onze werknemers ondersteunen door extra koopkracht te bieden.

Hines

Onze verschillende kantoren hebben de pakketten op dezelfde dag netjes en compleet ontvangen mét de juiste namen erop. De geschenken zien er leuk uit en we kunnen haast niet wachten om ze te mogen uitpakken.

Totality

Wij hebben onze medewerkers héél blij gemaakt met de Sint chocoladeletter. Ze waren mooi ingepakt, goed gepersonaliseerd, dus helemaal top!