Hiep, hiep, hoera! We vieren een werkjubileum.

Cadeau werkgever

Is je medewerker 5, 10, 15 of 20 jaar in dienst en wil je hem of haar graag feliciteren met een uniek geschenk of leuk cadeau? Goed idee!

Een werkverjaardag of werkjubileum is een belangrijke mijlpaal in het leven van je medewerkers en verdient daarom een speciaal cadeau.
Beloon en verras je medewerkers voor hun werkjubileum met een leuk cadeau!

Collega’s verrassen op hun werkverjaardag?

Kies, bestel én maak het verschil met een goed gekozen bedankje. Klik op de verschillende geschenken en ontdek een selectie uit ons aanbod voor werkjubileum. Want of je collega nu 5, 10, 15 of 20 jaar in dienst is, een gepast geschenk stemt altijd gelukkig.

Gepersonaliseerde Borrelplank met hapjes

€ 42,45
Offerte aanvragen

Cadeauset Bollinger met gravure

€ 99,45
Offerte aanvragen

Boeket | Tuby

€ 36,95
Offerte aanvragen

Trio van Belgische Wijnen | Rood, Wit & Rosé

€ 52,95
Offerte aanvragen

Wine Duo Sweet & Salty Prestige Set

€ 68,95
Offerte aanvragen

Brievenbus Brownies: Mix Double Chocolates & Karamel Zeezout

€ 13,95
Offerte aanvragen

Grabbelmand | Office Sharing

€ 56,45
Offerte aanvragen

Ontspanningspakket You are solid Gold’

€ 23,95
Offerte aanvragen

Cadeaupakket | Bee happy boompje!

€ 44,95
Offerte aanvragen

Wijnproeverij | Met Tony’s Chocolonely

€ 19,45
Offerte aanvragen

You Are Wonderful | Hand & Body Care Gift Set Deluxe

€ 29,95
Offerte aanvragen

€ 12

Bestelhoeveelheid

Minimale bestelhoeveelheid:

Schenk keuzevrijheid

Met de Kadonation Cadeaubon.

Wil je de keuze aan je collega laten? Schenk dan de flexibele Kadonation Cadeaubon. Van avontuur tot wellness of design, van t goede leven tot het goede doel: met onze cadeaubon schenk je in één klap een hele winkelstraat. En dat volledig in thema van werkverjaardag’ en in je company branding.

Op maat

Unieke geschenken om loyaliteit en betrokkenheid te belonen én te stimuleren: dat vind je bij ons. We luisteren naar je noden, en zorgen voor diverse oplossingen op maat – voor elke wens en elk budget. Alles is mogelijk. Of toch bijna.

Maak van geven een gemak met één platform.

Ons geschenkplatform, Kadonation Select, maakt geschenken geven eenvoudig, en het krijgen ervan heerlijk. Gebruik Kadonation Select voor spontane attenties, of zet automatische geschenkcampagnes op voor persoonlijke en professionele mijlpalen zoals een werkjubileum.

Onze klanten weten waarom.

Sabine Corluy

HR Manager L&D and Staff Communication @ PSA Antwerp

Ons waarderingsprogramma groeit nog elke dag, dankzij Kadonation Select. Onze mensen zijn zo blij met hun geschenken! Zowel fysieke als digitale geschenken kunnen bestellen is voor ons een enorm pluspunt.

Sofie De Ceuster

HR Director @ Wit-Gele Kruis

Het juiste talent vinden is niet simpel. We sporen medewerkers aan om ons te helpen, en belonen hen ervoor via Kadonation’s geschenkplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, en verlost ons van al het administratief gedoe.

Bilitis Knudde

Marketing Coordinator @ Durabrik

We startten een nieuw ambassadeursprogramma, en zochten persoonlijke geschenken om onze ambassadeurs te belonen. Geen eenvoudige opdracht. De Kadonation cadeaubon kwam dan ook als geroepen.

Stephanie Becquet

Happiness & Facility Officer @ Elmos

Kadonation zorgt al jaren voor onze geschenken. Verjaardagen, bedankingen, jubilea, noem maar op. Hun team is ontzettend behulpzaam, ongeacht je vraag of probleem. We zijn grote fan!

Naomi Duym

Compensation & Benefits Specialist @ Agidens

Agidens werkt al jaren samen met Kadonation. We zijn erg tevreden met de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze bieden. Ook hun geschenkplatform Kadonation Select is een schot in de roos.