Leg snel & veilig samen voor vrienden, familie
of collega’s.

Maak in een paar klikken een groepscadeau aan en nodig bijdragers uit. In 1 – 23 ben je helemaal klaar om iemand te verrassen met onze fantastische cadeaubon, vrij te besteden bij ruim 90 partners.

Samenleggen was
nooit zo simpel.

Een groepscadeau opzetten kan in een paar stappen. Je vrienden dragen snel en veilig bij via PayConiq, Bancontact, iDeal, Maestro en meer. Wij houden voor je bij wie al bijdroeg, en sturen indien je dat wenst automatisch herinneringen.

Waarom een groepscadeau
schenken via Kadonation?

Snel, eenvoudig en veilig.

Kadonation biedt de eenvoudigste manier om online geld in te zamelen, zonder overschrijvingen of talloze betaalverzoeken. Je groepscadeau beheer je op één enkele pagina. Strak en simpel.

Geen tijdverlies of gedoe meer.

Neem afscheid van die onhandig rondgaande envelop. Zodra je het groepscadeau opstart, sturen we meldingen en herinneringen naar deelnemers. Je hoeft zelf niets op te volgen.

Altijd het juiste geschenk.

Moeite om het ideale cadeau te vinden? Wij sturen een (video)boodschap van jou, en natuurlijk het cadeau. Met onze unieke cadeaubon winkelt de gelukkige bij meer dan 90 partners.

Dat ene geschenk
dat altijd scoort.

Het ideale geschenk vinden is aartsmoeilijk. Met onze cadeaubon laat je de keuze aan de gelukkige. Met ruim 90 partners waaruit je kan kiezen, geef je hen sowieso iets waar ze van houden.
De gelukkige winkelt bij de neusjes van de zalm.

Al heel wat gelukkigen gingen je voor.

Johan Magnus

Talloze cadeaubonnen in één enkele keuze. Zo geef je nooit nog het foute geschenk.

Lorenz Ackx

Handig, makkelijk en simpel in gebruik. Daarnaast nog eens ecologisch ook, aangezien ze een boom planten per 100 euro ingezameld.

Saskia Nachtergaele

Positieve reacties van ex-collega’s aan wie we al een bon gaven, omdat je erg uitgebreid kan kiezen in het aanbod. Altijd voor herhaling vatbaar!

Donna Menconda

Fantastisch gewoon! Dat we dit kunnen, wat een gemak. Ging heel vlot en eenvoudig. Ik zal dit nu altijd gebruiken en aan vrienden voorstellen!

Valerie V.

Zeer handige inzameling voor een cadeaubon onder collega’s of vrienden. Gedaan met bij te houden en te rekenen. Kadonation maakt het voor ons zeer makkelijk. Ook handig dat de ontvanger zelf kan kiezen waar hij zijn bonnen inwisselt.

Katrien Schrooten

Heel tof om samen te leggen. Je moet niemand achterna hollen. Mensen kiezen zelf hoeveel ze willen bijdragen. Iedereen kan een persoonlijke tekst schrijven. Je kan zelf kiezen of je bijdrage zichtbaar is voor anderen of niet. De ontvangers zijn altijd héél blij!

Ann Smit

Supereenvoudig! Gebruiksvriendelijke website, heel eenvoudig om geld in te zamelen en daarna een bon te kiezen. heel ruime keuze cadeaupartners, trouwens. Ik ben fan!

Leila Cornelis

Heel makkelijk proces om snel een mooi bedrag in te zamelen met een groep. De jarige heeft dan ook nog eens de flexibiliteit om te kiezen wat ze wil uit al die toffe brands: winkels, fysiek of online!

Hoe kan Kadonation
je helpen?

Ga vandaag van start met Kadonation,
en maak van geven een gemak.

Voor je
organisatie

Kadonation Select is de slimme manier om geschenken en attenties te beheren voor je medewerkers, klanten en relaties.

Activeer je cadeaubon

Sympathiek genoeg geweest om een Cadeaubon te verdienen? Tweewerf hoera! Je hoeft m enkel nog te activeren en te verzilveren bij je winkel naar keuze.

Start een groepscadeau

Leg samen met vrienden, familie of collega’s en verras iemand met de gegeerde Kadonation Cadeaubon. Eeuwige dank wordt je deel.