De Kadonation-blog.

Ontdek de laatste nieuwtjes van en over Kadonation.

Filter
Geschenkinspiratie
Cultuur & HR

Hi, nieuwe collega! Op weg met onze onboarding checklist

De checklist om je onboardingproces te verfijnen. Hoe pak je de onboarding van een nieuwe medewerker feilloos aan? Vergeet geen enkele stap en maak de eerste indruk memorabel.
Door Mathilde Van Vaerenbergh
feb 21, 2024
Geschenkinspiratie
Cultuur & HR

10 originele bedankjes voor Dag van de Medewerker

Op donderdag 18 april 2024 vieren we opnieuw Dag van de Medewerker’. Een belangrijke hoogdag voor organisaties die werkgeluk hoog in het vaandel dragen.
Door Mathilde Van Vaerenbergh
feb 19, 2024
Cultuur & HR

HAPPY BIRTHDAY: Waardeer je medewerkers op hun verjaardag

Als organisatie sta je vandaag voor heel wat nieuwe uitdagingen. Je werkvloer is diverser dan ooit, met verschillende generaties die elk hun wensen en voorkeuren hebben. Bij heel wat bedrijven staan werkgeluk, waardering en erkenning van medewerkers daarom hoog op de prioriteitenlijst. Want wie waardering krijgt, wordt gelukkiger.
Door Mathilde Van Vaerenbergh
feb 12, 2024
Cultuur & HR

Meet de doeltreffendheid van je waarderingsinitiatieven met deze enquête

Cultiveer werkgeluk, betrokkenheid en loyaliteit met doordachte waarderingsinitiatieven. Laat deze enquête je startpunt zijn voor een duurzamere werkomgeving.
Door Cedric
jan 18, 2024
Cultuur & HR

Moments that matter; een impactvol attentiebeleid waarin iedereen meetelt.

Een bedrijf zonder doordacht attentiebeleid is als een dag zonder eten: je overleeft het hoogstwaarschijnlijk wel, maar niemand wordt er gelukkig van.
Door Silke
dec 04, 2023
Cultuur & HR

Met een slim attentiebeleid naar meer retentie & engagement

In een wereld waar bedrijven strijden om talent en werknemers veeleisender zijn dan ooit, sta je voor kolossale uitdagingen. Je hebt innovatieve strategieën nodig om die uitdagingen het hoofd te bieden. Een attentiebeleid kan daarin een sleutelrol spelen. Als je het goed aanpakt, tenminste.
Door Silke
dec 04, 2023
Klantverhalen

Een persoonlijk attentiebeleid: zo pakt De Gilde Groep het aan

Hoewel het Nederlandse De Gilde Groep met hun 30 interne medewerkers en 350 vakkrachten zeker geen klein bedrijf meer is, vinden ze net die persoonlijke aanpak enorm belangrijk. Voor hen is het namelijk een krachtig hulpmiddel om in te zetten op het aantrekken en behouden van hun medewerkers.
Door Silke
nov 24, 2023
Klantverhalen

Een gedecentraliseerd attentiebeleid: zo pakt GroupM NL het aan

Als HR-verantwoordelijke weet je dat het erkennen en waarderen van je medewerkers cruciaal is voor het succes van je organisatie. Maar hoe pak je dit aan? Het antwoord ligt in het attentiebeleid.
Door Silke
okt 04, 2023
Geschenkinspiratie

In 5 stappen naar het perfecte eindejaarscadeau voor je medewerkers

We helpen je graag in je zoektocht naar het juiste eindejaarsgeschenk voor je medewerkers.
Door Cedric
aug 28, 2023
Geschenkinspiratie

Hoeveel geef je je medewerker voor eindejaar, verjaardag, afscheid, huwelijk, .… ?

Een huwelijk, verjaardag, afscheid, geboorte van een kind,… Het zijn stuk voor stuk momenten waarop je je werknemer graag een waardevol cadeau geeft. Maar welk budget trek je hiervoor uit?
Door Cedric
jan 04, 2023
Klantverhalen

Een betrokken team? Zo doet PSA het.

Het waarderingsbeleid van PSA groeit nog elke dag, dankzij Kadonation. Onze medewerkers zijn zo blij met hun geschenken! De mogelijkheid om eenvoudig fysieke en digitale geschenken te bestellen is voor ons een enorm pluspunt.”
Door Cedric
jan 02, 2023
Klantverhalen

Durabrik beloont haar ambassadeurs met Kadonation

We introduceerden een nieuw referral programma, en zochten hiervoor naar een persoonlijke beloningen waarmee elke ambassadeur gelukkig is. Geen gemakkelijke taak. De Kadonation Cadeaubon bleek de perfecte oplossing!
Door Mathilde Van Vaerenbergh
jan 02, 2023
1 van 4

Meest gelezen.