Terug naar overzicht
Geschenkinspiratie

Personeelsgeschenken voor alle gelegenheden!

Door Isabel
28 jul 2022


Medewerkers vinden het altijd leuk om te merken dat de werkgever hen waardeert en blijven zo gemotiveerd. Als werkgever je medewerkers waarderen, loont dus echt de moeite. Nog belangrijker: deze werknemers zijn veel gelukkiger! Naast het geven van complimenten, interesse tonen, kansen geven… kun je je werknemers op belangrijke momenten in hun leven extra in de bloemetjes zetten. En dit kun je met fijne personeelsgeschenken.

Aanwezig op waardevolle momenten

Denk hierbij aan een verjaardag, werkjubileum, huwelijk, geboorte of pensioen. Zo ben je aanwezig op de waardevolle momenten! Met een Kadonation Cadeaubon geef je hen precies wat ze willen, succes gegarandeerd!

Het is belangrijk om te tonen dat je bezig bent met het leven en welzijn van jouw werknemers. Een extra attentie voorzien op een belangrijk moment geeft een positief gevoel. Het is een bewijs van jouw betrokkenheid bij hun persoonlijke situatie. Dergelijke schakelmomenten kunnen zijn: een verjaardag, huwelijk, wettelijk samenwonen, eervolle onderscheiding, jubileum, geboorte van een kind…

Bekijk de voordelen van de Kadonation Cadeaubon

Keuzevrijheid

Keuzevrijheid is een belangrijk aspect van de Kadonation Cadeaubon. Elke medewerker kan de bon besteden op basis van zijn eigen interesses bij één van de meer dan 1000 aangesloten winkels. Dat zijn er meer dan in een gemiddelde winkelstraat! De bon kan nooit vervallen, kan gecumuleerd of in delen gespendeerd worden.

Gepersonaliseerde personeelsgeschenken

Je kan de Kadonation Cadeaubon (en promotiegeschenken) ook personaliseren. In een paar klikken wordt er een tekst- of videoboodschap gekoppeld aan de cadeaubon. Zo kan elke bedrijfsleider de werknemer persoonlijk feliciteren of bedanken. Ook kan je het bedrijfslogo laten toevoegen op de bon of het geschenk, of zelfs een design laten ontwikkelen in de huisstijl van jouw bedrijf!

De kracht van persoonlijke waardering
is namelijk erg groot. Werknemers zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan als ze zich gewaardeerd voelen. Dankzij persoonlijke personeelsgeschenken, zal je als werkgever dichter bij jouw werknemers staan. Het is dan ook van groot belang om iedereen persoonlijk te benaderen. Op die manier voelt niemand zich een nummer.

Fiscaal voordelige geschenken

De Kadonation Cadeaubon is ook fiscaal aftrekbaar! Wij hebben alle details voor elke gelegenheid opgelijst in een uiterst interessante blog!

Levenslange geldigheid

De Kadonation Cadeaubon is levenslang geldig! Dit cadeau geeft je personeelsleden dus alle tijd om een weloverwogen keuze te maken bij de aangesloten winkels! De ontvanger heeft dus alle tijd en rust om de ontvangen cadeaubon goed te spenderen. Personeelsleden hebben ook de mogelijkheid om de bonnen op te sparen en dan een grote bestelling te plaatsen bij de aangesloten winkels.

Het hart op de juiste plaats

Voor Kadonation zijn goede doelen ook van groot belang. Werknemers zijn vaak vragende partij om iets aan het goede doel te schenken. Als jouw medewerker beslist dat hij of zij niet direct nood heeft aan een cadeau voor zichtzelf, dan kan de ontvanger van de Kadonation Cadeaubon (een deel van) het bedrag gewoonweg schenken aan één of meerdere non-profitorganisaties in plaats van het te besteden bij de kadopartners. Het geschonken bedrag wordt integraal doorgestort.

Zelf investeren we ook in zulke doelen.
Voor elke € 100 euro die we aan cadeaubonnen verkopen, planten we 1 boom met WeForest. Kadonation wil nu ook andere bedrijven de kans geven om hun steentje (of boompje) bij te dragen.

Een schot in de roos

De Kadonation Cadeaubon is een schot in de roos bij elke werknemer en op elk moment! Ons team staat klaar om van jou te horen. We zorgen er persoonlijk voor dat elke werknemer in de watten wordt gelegd.

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.