Keuzevrijheid is
het beste geschenk.

Geen idee wat te schenken, of op zoek naar ultieme keuzevrijheid? Van avontuur tot wellness of design, van t goede leven tot het goede doel: met de flexibele Kadonation Cadeaubon schenk je in één klap een hele winkelstraat. En dat volledig in je eigen huisstijl.

Keuze uit ruim 90 partners

De Kadonation Cadeaubon.

Met de Kadonation Cadeaubon schenk je keuze uit 90+ partners in één bon. Je helpt zo verspilling en nodeloze retourzendingen voorkomen. De gelukkige kan zelfs een bedrag naar keuze schenken aan een goed doel. Beter wordt het niet.

Daarom is onze cadeaubon
het ultieme geschenk.

Fiscaal
voordelig

Met de Kadonation cadeaubon geniet je van een gunstig wettelijk kader voor personeelsgeschenken.

Levenslang geldig

Geen vervallen geschenkbonnen meer of gefrustreerde ontvangers. Onze bon blijft levenslang geldig, of zolang jij dat wilt.

Ongezien
duurzaam

Voor elke € 100 aan geschenken planten we een boom met WeForest, om 100.000 ha aangetast land te herstellen tegen 2025. Onze geschenkbon en verpakkingen dragen het FSC-label.

Volledig aanpasbaar

Een geschenk op maat, in je eigen branding.

Je boodschap is belangrijker dan het geschenk zelf. Bij je Kadonation Cadeaubon voeg je snel een leuke, oprechte (video)boodschap toe. Bepaal zelf het bedrag en kies tussen een digitale cadeaubon, een kaartje of zelfs een luxueus geschenkdoosje in de stijl van je bedrijf.

Jij zorgt voor mensen, wij voor de planeet.

Terwijl jij bijdraagt aan het welzijn van je medewerkers en contacten, zorgen wij voor de planeet. Samen met WeForest planten we een boom voor elke € 100 aan geschenken. Telkens jij iemand gelukkig maakt, lacht Moeder Aarde mee!
Voor elke

100 €

planten we een boom met WeForest

94 620

bomen geplant

Hoe kan Kadonation
je helpen?

Ga vandaag van start met Kadonation,
en maak van geven een gemak.

Voor je
organisatie

Kadonation Select is de slimme manier om geschenken en attenties te beheren voor je medewerkers, klanten en relaties.

Activeer je cadeaubon

Sympathiek genoeg geweest om een Cadeaubon te verdienen? Tweewerf hoera! Je hoeft m enkel nog te activeren en te verzilveren bij je winkel naar keuze.

Start een groepscadeau

Leg samen met vrienden, familie of collega’s en verras iemand met de gegeerde Kadonation Cadeaubon. Eeuwige dank wordt je deel.