Een onvergetelijk verjaardagscadeau voor je collega’s.

Je werknemers de mooiste verjaardagswensen schenken, wordt kinderspel met de juiste tools. Ons stappenplan zet je alvast op weg naar het ideale geschenk!

Bezorg je medewerker een onvergetelijke verjaardag 

Met een geschenk van Kadonation.

Verjaardagspakket
Snoep
Brievenbuspakket
Brownies
Taart
Bloemen
Ballonnen
Drinks
Boompje
Apéro
Pralines
Op maat
Keuzeconcept

De ideale verjaardag?

De mooiste verjaardagswensen voor jouw collega’s schenk je eenvoudig met Kadonation Select, het gratis platform voor attenties zonder gedoe. Geen lange zoektocht naar een geschikt geschenk, geen administratieve rompslomp meer, weg met de angst om iemand te vergeten!

Het juiste geschenk op het juiste moment.

Met Kadonation schenk je steeds het favoriete cadeau aan de jarige. Naast de Kadonation Cadeaubon verras je de jarige nu ook met wenskaarten en fysieke geschenken. Volledig te personaliseren in de huisstijl van je bedrijf. 

Ons aanbod wordt continu bijgewerkt op basis van de wensen van de klant en inzichten uit marktstudies. Zo bieden we voor elk moment het perfecte geschenk.

Een extraatje voor een jarig kind.

Voor elke € 500 aan cadeaubonnen die je via onze Happy Birthday Service bestelt, schenkt Kadonation € 1 aan FEESTvarken vzw. Dit goede doel gaat de strijd aan tegen kinderarmoede en schenkt jarige kinderen een verjaardagspakket met een cadeau, feestartikelen en traktatie-attributen.

Ook op andere momenten.

Kadonation is er voor jou om je collega’s te waarderen op alle momenten die ertoe doen. Zo vind je op Kadonation Select voor elk moment het gepaste geschenk, zonder gedoe.

Fiscaal gunstig.

Een verjaardag is een van de momenten waarop je je medewerkers op een fiscaal gunstige manier kan waarderen. Wil je hier meer over te weten komen? Download onze whitepaper over het voordelige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.