Ga gratis van start met Kadonation Select.

Ons platform is gratis, en perfect voor middelgrote en grote organisaties. Je haalt al grote voordelen uit ons platform vanaf 50 geschenken per jaar. 

Gebruik het platform gratis.

€ 0 / maand
Kadonation Select is gratis te gebruiken. Koop eenvoudig geschenken en automatiseer je waarderingsbeleid met het platform. We nemen enkel een kleine marge op de geschenken die via het platform worden gekocht.
  • Alle geschenken & gelegenheden
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Overzicht bestellingen & facturen
  • Geschenk-automatisatie
  • Kudos-campagnes
  • Budgetbeheer
  • Personeelsbestand-synchronisatie
  • Veilige omgeving voor je bedrijf
Mensgerichte werkgevers kiezen voor Kadonation.

Hoe kunnen we ons platform
gratis aanbieden? 

Zo helpen we onze klanten.

Stephanie Becquet

Happiness & Facility Officer @ Elmos

Kadonation zorgt al jaren voor onze geschenken. Verjaardagen, bedankingen, jubilea, noem maar op. Hun team is ontzettend behulpzaam, ongeacht je vraag of probleem. We zijn grote fan!

Bilitis Knudde

Marketing Coordinator @ Durabrik

We startten een nieuw ambassadeursprogramma, en zochten persoonlijke geschenken om onze ambassadeurs te belonen. Geen eenvoudige opdracht. De Kadonation cadeaubon kwam dan ook als geroepen.

Sabine Corluy

HR Manager L&D and Staff Communication @ PSA Antwerp

Ons waarderingsprogramma groeit nog elke dag, dankzij Kadonation Select. Onze mensen zijn zo blij met hun geschenken! Zowel fysieke als digitale geschenken kunnen bestellen is voor ons een enorm pluspunt.

Sofie De Ceuster

HR Director @ Wit-Gele Kruis

Het juiste talent vinden is niet simpel. We sporen medewerkers aan om ons te helpen, en belonen hen ervoor via Kadonation’s geschenkplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, en verlost ons van al het administratief gedoe.

Naomi Duym

Compensation & Benefits Specialist @ Agidens

Agidens werkt al jaren samen met Kadonation. We zijn erg tevreden met de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze bieden. Ook hun geschenkplatform Kadonation Select is een schot in de roos.

Hoe kan Kadonation
je helpen?

Ga vandaag van start met Kadonation,
en maak van geven een gemak.

Voor je
organisatie

Kadonation Select is de slimme manier om geschenken en attenties te beheren voor je medewerkers, klanten en relaties.

Activeer je cadeaubon

Sympathiek genoeg geweest om een Cadeaubon te verdienen? Tweewerf hoera! Je hoeft m enkel nog te activeren en te verzilveren bij je winkel naar keuze.

Start een groepscadeau

Leg samen met vrienden, familie of collega’s en verras iemand met de gegeerde Kadonation Cadeaubon. Eeuwige dank wordt je deel.