Terug naar overzicht
Fiscaliteit
Geschenkinspiratie

Iets extra op je loonbrief of een perfect cadeau? Wat verkies jij?

Door Isabel
28 jul 2022

Herken je dit?

Je staat watertandend voor het buffet in je favoriete restaurant. Je ziet gerechten zover het oog reikt. Je neemt een bord en je schept wat vis en wat vlees op en, waarom ook niet, een derde, vegetarisch gerecht. Op het einde van je maaltijd denk je, dat was lekker, maar wat heb ik nu juist gegeten?

Het kan ook anders. 

Je zit aan tafel in datzelfde restaurant. Je eet à la carte en krijgt een uitgebreid menu aangereikt. Je denk goed na en kiest zorgvuldig een gerecht. Kort daarna brengt de ober je een bordje. Hmm, daar was je aan toe, een feestje voor je smaakpapillen!

Fast forward naar je loonbrief.

Je kijkt door de loonlijnen en je merkt dat je werkgever € 40 extra heeft gestort. Juist ja, het jaarlijkse kerstcadeautje van de baas! Je had het tussen al die bedragen al bijna gemist, het voelt niet echt aan als een bijzondere waardering los van je loon. Een week later probeer je je te herinneren waar je dat geld aan hebt besteed. De schoenmaker? De supermarktrekening? De openstaande schoolfactuur?

Het kan ook anders, met de Kadonation Cadeaubon

Een digitale cadeaubon, die vlotjes arriveert in je mailbox. Of een cadeaubon in een luxe doosje uit handen van je werkgever? Wat een wow-moment! Want die Kadonation Cadeaubon besteed je bij meer dan 1000 winkels, oftewel meer dan 90 partners! YES! Ein-de-lijk dat boek dat je wilde lezen of die sportoutfit die al zo lang op je verlanglijstje staat, … Het perfecte cadeau, helemaal à la carte! Vrolijk kerstfeest en dank je wel werkgever!

Heb jij als werkgever al eens stilgestaan bij de manier waarop je je medewerkers waardeert | motiveert | bedankt en hoe ze dat ervaren?

Niet enkel kerst, maar talloze andere waardevolle momenten lenen zich voor een echt cadeaumoment. We sommen er een paar op: verjaardagen, Sinterklaas, een topprestatie, een geboorte, anciënniteit of pensioen, …

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.