Terug naar overzicht
Nieuws & updates

Kadonation is het derde snelst groeiende bedrijf van België

Door Isabel
14 jul 2022

Fantastisch nieuws: Kadonation wint in 2021 Deloitte’s Technology Fast 50 in de categorie Digital Commerce en eindigt derde in de algemene ranking. Hiermee mogen we ons het snelstgroeiende Digital Commerce-bedrijf van België noemen, of het derde snelst groeiende bedrijf van België tout court. En of we trots zijn. 

Op donderdag 25 november kroonde Deloitte fietsleasingbedrijf O2O tot winnaar van de Fast 50O2O wordt zo het snelstgroeiende techbedrijf van België, met een indrukwekkende omzetgroei van maar liefst 9.859% in de voorbije vier jaar. Een dikke proficiat aan het team van O2O vanwege Kadonation! 

De Belgische start-up en scale-upscene draait op volle toeren. We zien enkele van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven van het land gerangschikt in de Technology Fast 50. Ze lopen nu voorop, en zullen ook in de nabije toekomst een voortrekkersrol blijven spelen.”

Sam Sluismans

Program Leader Deloitte’s Technology Fast 50

Met een omzetgroei van 5.629% nestelde Kadonation zich dus op de derde plek in de algemene ranking, en wonnen we de award van snelstgroeiend Digital Commerce-bedrijf van België. Een hele eer. Maar ook een bevestiging van de woorden van Sam Sluismans, want de omzetgroei van de top drie dit jaar ligt een stuk hoger dan die van de winnaars in de voorbije jaren.

Benieuwd hoe het allemaal begon? Dit is het ondernemersverhaal van Kadonation!

2021, het jaar van de doorbraak

Wat ooit begon als idee om samenleggen voor een groepscadeau makkelijker te maken, groeide uit tot Kadonation Select: een innovatief platform voor personeelsgeschenken en ‑attenties. Ons doel is bedrijven helpen om van waardering de normaalste zaak ter wereld te maken. Die ambitie nastreven deden we in 2018 nog met vier, vandaag telt onze Kadonation-familie al meer dan 40 medewerkers. En we zoeken nog steeds vers talent.

Bovendien staken we ook de grens over met Nederland, waar we sinds 2021 actief zijn met vijf medewerkers. Intussen groeien we dus als kool, en mogen we enkele van de grootste werkgevers van België en Nederland tot onze klanten rekenen. Onze ambitie is om over drie jaar in de top drie te staan van onze sector”, dixit Jelle Van Roosbroeck, onze mede-oprichter en CFO.

Technologie en klantbeleving staan centraal

Die groei hebben we natuurlijk ook te danken aan onze klanten. Door de beleving van onze klanten centraal te stellen en te blijven innoveren op technologisch vlak, zijn we op korte termijn een gevestigde waarde geworden. De feedback van onze klanten vormt daarbij de basis van onze innovatie. Zo sleutelen we voortdurend aan het platform, en zoeken we steeds naar manieren om het waarderen van medewerkers persoonlijker en eenvoudiger te maken.

Binnenkort wordt ons aanbod op het platform fors uitgebreid. We willen bedrijven ook de mogelijkheid bieden om voor hun medewerkers andere attenties te voorzien, voor gelegenheden waarbij een geschenk minder gepast is. Dat volgt dus in de nabije toekomst.

Dit alles met één doel voor ogen: een passend vervolg breien aan het Kadonation Select-verhaal. To be continued!

De Fast 50 is een enorme eer, maar tegelijkertijd beseffen we dat het louter een blik in de achteruitkijkspiegel is. Als we waarde willen blijven leveren aan onze klanten, dan moeten we blijven investeren in ons platform, en nog meer mogelijkheden bieden om van je medewerkers de gelukkigste medewerkers te maken.

Jelle van Roosbroeck

Co-founder & CFO Kadonation