Wens je relaties en klanten een sprankelend eindejaar. 

Ontdek onze originele eindejaarsgeschenken voor je zakenrelaties en klanten. 

Wij hebben een breed assortiment vol leuke eindejaarspakketten en ‑geschenken. In alle maten en vormen, én voor elk budget. 

Ideaal om je leveranciers of klanten te bedanken voor jullie fijne samenwerking het afgelopen jaar.

Een greep uit ons aanbod van 2023 aan eindejaarscadeaus 

Toon je waardering met iets wat écht raakt.

Klik op de verschillende categorieën en ontdek al onze persoonlijke en originele klant- en relatiegeschenken voor eindejaar.

Apéro
Eindejaarspakketten
Dranken
Gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken
Neuhaus
Verwenpakket
Duurzame eindejaarsgeschenken

Op maat

Unieke geschenken om loyaliteit en betrokkenheid te belonen én te stimuleren: dat vind je bij ons. We luisteren naar je noden, en zorgen voor diverse oplossingen op maat – voor elke wens en elk budget. Alles is mogelijk. Of toch bijna.

Zakenrelaties of klanten waarderen met een eindejaarsgeschenk?

Onze klanten weten waarom.

Eetgemak

We zijn heel tevreden met de manier van werken. We hebben nu 2 jaar op rij onze eindejaarsgeschenken bij Kadonation besteld en wat een top service! Het eerste jaar dachten we nog dat het een goed gelukje’ was, maar nee hoor. Ook het jaar erop kregen we dezelfde top service.

Insaver

We zijn ontzettend blij met Kadonation: een gebruiksvriendelijk platform, de goede service én de cadeaubonnen worden goed ontvangen door onze klanten en medewerkers.
Ook in deze financieel moeilijke tijden blijven we graag bestellen want met de Kadonation Cadeaubon kunnen we onze werknemers ondersteunen door extra koopkracht te bieden.

Hines

Onze verschillende kantoren hebben de pakketten op dezelfde dag netjes en compleet ontvangen mét de juiste namen erop. De geschenken zien er leuk uit en we kunnen haast niet wachten om ze te mogen uitpakken.

Totality

Wij hebben onze medewerkers héél blij gemaakt met de Sint chocoladeletter. Ze waren mooi ingepakt, goed gepersonaliseerd, dus helemaal top!