Onze inspirerendste
tools & ebooks. 

Voor wie wil bijleren over werkgeluk, waardering en relatiegeschenken, of graag op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes bij Kadonation.
Filter
Brochure

Inspirationele voorjaarsbrochure

Op zoek naar een geschenk voor Pasen, Dag van de Medewerker, Dag van de Zorg, verjaardagen, onboarding, Zomer, … ? Ontdek onze voorjaarsbrochure waarin elke belangrijke gelegenheid uit het voorjaar ruim aan bod komt. 

Download hier
Brochure

Droom weg bij onze geschenken

Bij Kadonation willen we schenken terug makkelijk maken.
We hebben dan ook een zorgvuldig uitgekiend aanbod samengesteld met cadeaus voor écht elke gelegenheid. Ons assortiment hebben we gebundeld in dit overzichtelijk én inspirerend magazine.
Ontdek ons inspirationeel magazine
E‑book

Waarom investeren in werkgeluk?

Elk bedrijf moet blijven werken aan werkgeluk. Om teams beter te laten functioneren, de productiviteit en innovatie te stimuleren, en vooral: de (mentale) gezondheid van zijn medewerkers te vrijwaren. Ontdek de kracht van werkgeluk, inclusief wat je allemaal kan verbeteren – en wat je daarbij wint. Je leest terloops ook meteen hoe je de eNPS of ESI benut om binnen je organisatie naar het werkgeluk te peilen.
Lees meer
E‑book

De (on)zin van impactvol belonen

Als organisatie sta je vandaag voor heel wat nieuwe uitdagingen. Je werkvloer is diverser dan ooit, met verschillende generaties die elk hun eigen wensen en voorkeuren hebben. Wij verzamelden de grootste inzichten en nuttige tips waarmee je organisatie meteen aan de slag kan. En met de conclusies uit ons eigen onderzoek, ontdek je ook hoe je je waarderingsbeleid optimaal afstemt op de wensen van je medewerkers.
Lees meer
E‑book

Jouw handboek voor een optimaal cadeaubeleid

Talent management, inspirerend leiderschap, een veilige en gezonde werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden: dat zijn de pijlers voor gelukkige medewerkers. Maar ook beloning en erkenning spelen een niet te overziene rol. Ontdek wat de ideale momenten en methodes zijn om je medewerkers te belonen, en hoe je dat best aanpakt.
Lees meer
White paper

Fiscaalvriendelijke personeels- en relatiegeschenken 

Op zoek naar fiscaalvriendelijke beloningen voor je werknemers of relaties? Deze whitepaper vertelt je alles wat je moet weten voor 2024.
Lees meer
Onboarding checklist
Checklist

Onboarding

Dé handige checklist om nieuwe medewerkers warm te verwelkomen en klaar te stomen om een duurzame bijdrage te leveren aan jouw organisatie.
Lees meer
Webinar

Eindejaarsgeschenken als wapen in de war for talen

Jelle Van Roosbroeck en Lode Neyt delen hun inzichten over de fiscale aspecten van geschenken, het belang van waarderen en het opzetten van een optimaal cadeaubeleid.
Herbekijk het webinar
Checklist

Stappenplan verjaardag

Je medewerkers waarderen op hun verjaardag, waarom en hoe doe je dit efficiënt? Onze digitale gids met stappenplan helpt je op weg.
Ga naar het verjaardag stappenplan
Klantenverhaal

Het waarderingsbeleid van PSA groeit nog elke dag dankzij Kadonation

We waarderen onze collega’s op verschillende manieren, één daarvan is via het gecentraliseerd waarderingsplatform Kadonation Select. We doen dit niet enkel om nieuw talent aan te trekken, maar ook om het engagement en de betrokkenheid van de huidige werknemers te belonen”, aldus Sabine Corluy, HR Manager L&D en Staff Communication.
Ontdek het volledige verhaal
Klantenverhaal

Talent vinden én gelukkig houden? Zo doet Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant het

Goede werkkrachten vinden, is geen evidentie. Daarom moedigen we onze medewerkers aan om hierbij te helpen, en belonen we hen met een Kadonation Cadeaubon.”, aldus Liselore Dubois, HR Adviseur Rekrutering.
Ontdek het volledige verhaal
Klantenverhaal

Durabrik zet Kadonation in om haar ambassadeurs te belonen

We bouwen voor mensen, met mensen, als mensen. Vandaar dat we ook op zoek gaan naar een zo persoonlijk mogelijk geschenk en we dat community gevoel toch ook wel hoog in het vaandel dragen.”, aldus Bilitis Knudde, Marketing Coördinator bij Durabrik. Lees hier hoe we vanuit Kadonation ons steentje hieraan bijdragen.
Ontdek het volledige verhaal