Samen voor
een betere wereld.

Wij dromen van een wereld waarin elk bedrijf geliefd is bij klanten, werknemers en de buitenwereld. Daarom werken we onvermoeibaar samen met onze kadopartners en goede doelen, om zo samen te bouwen aan een duurzamere toekomst.

Happy birthday!

Unieke verjaardagen voor arme kinderen.

Organisaties als FEESTvarken vzw en Stichting Jarige Job hebben als nobele missie kansarme kinderen een onvergetelijke verjaardag schenken. Dat doen ze met pakketten vol geschenken, decoratie en uitdeelcadeautjes. Aan deze initiatieven doneren we voor elke 500 aan verjaardagsgeschenken.

Schenken aan goede doelen

Geschenkpartners met een hart voor mensen. 

Naast onze samenwerkingen met WeForest en Feestvarken vzw , kunnen ontvangers van onze cadeaubon een bedrag naar keuze schenken aan één van de vele goede doelen die Kadonation steunt. Denk hierbij aan het Kinderkankerfonds, Pink Ribbon, Make-A-Wish, en nog zoveel meer.

Jij zorgt voor mensen, wij voor de planeet.

Terwijl jij bijdraagt aan het welzijn van je medewerkers en klanten, zorgen wij voor de planeet. Voor elke 500 aan geschenken planten we een boom met WeForest. Telkens jij iemand gelukkig maakt, lacht Moeder Aarde mee!
Reeds

94 620

geplantte bomen

Een geweldig duurzaam
idee voor ons?

Laat het ons weten. 
Voor duurzaamheid maken we steeds tijd.