Maak indruk met geschenken op maat.

Unieke geschenken om loyaliteit en betrokkenheid te belonen én te stimuleren: dat vind je bij ons. We luisteren naar je noden, en zorgen voor diverse oplossingen op maat – voor elke wens en elk budget. Alles is mogelijk. Of toch bijna.

Unieke attenties voor elk moment.

Kadonation biedt een uitgebreid assortiment aan creatieve geschenken, speciaal geselecteerd voor elke gelegenheid en persoonlijkheid. Kies uit honderden opties, van kleine attenties tot luxueuze geschenkmanden, en personaliseer met je eigen huisstijl of unieke (video)boodschap.

Ons platform biedt je bovendien gepersonaliseerde suggesties, zodat je zeker de meest onvergetelijke ervaring creëert voor élke ontvanger.

Verpakt en geleverd in stijl.

Kies bij Kadonation voor een geschenk, cadeaubon of wenskaartjes in je eigen huisstijl. Zo voeg je een persoonlijk tintje toe aan je attentie, en laat je het er nog professioneler uitzien.

Ook onze verpakkingen kunnen worden aangepast aan je bedrijfsstijl, zodat jij je medewerkers, klanten en relaties de meest persoonlijke ervaring kan bieden.

Stel zelf het ultieme geschenkpakket samen.

Geef je geschenken een persoonlijke toets door zelf een uniek geschenkpakket samen te stellen uit onze selectie kwaliteitsproducten en merken.

Zo creëer je moeiteloos een attentie die perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger, of bij het thema van je organisatie of evenement.

Maatwerk tot in de details.

We bieden niet enkel maatwerk op vlak van geschenken en verpakking, maar ook voor de levering. Kies bijvoorbeeld voor een gelijktijdige levering op verschillende kantoren, of laat je bestelling leveren op locatie tijdens je event.

We denken ook graag met je mee om je ideeën tot leven te brengen, en te zorgen voor onvergetelijke ervaringen voor je medewerkers, klanten en relaties.

Onze klanten weten waarom.

Stephanie Becquet

Happiness & Facility Officer @ Elmos

Kadonation zorgt al jaren voor onze geschenken. Verjaardagen, bedankingen, jubilea, noem maar op. Hun team is ontzettend behulpzaam, ongeacht je vraag of probleem. We zijn grote fan!

Bilitis Knudde

Marketing Coordinator @ Durabrik

We startten een nieuw ambassadeursprogramma, en zochten persoonlijke geschenken om onze ambassadeurs te belonen. Geen eenvoudige opdracht. De Kadonation cadeaubon kwam dan ook als geroepen.

Sofie De Ceuster

HR Director @ Wit-Gele Kruis

Het juiste talent vinden is niet simpel. We sporen medewerkers aan om ons te helpen, en belonen hen ervoor via Kadonation’s geschenkplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, en verlost ons van al het administratief gedoe.

Sabine Corluy

HR Manager L&D and Staff Communication @ PSA Antwerp

Ons waarderingsprogramma groeit nog elke dag, dankzij Kadonation Select. Onze mensen zijn zo blij met hun geschenken! Zowel fysieke als digitale geschenken kunnen bestellen is voor ons een enorm pluspunt.

Naomi Duym

Compensation & Benefits Specialist @ Agidens

Agidens werkt al jaren samen met Kadonation. We zijn erg tevreden met de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze bieden. Ook hun geschenkplatform Kadonation Select is een schot in de roos.

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.