Meer inspiratie, minder frustratie.

Regelmatig op zoek naar het juiste geschenk voor een collega of zakenrelatie, zonder al te veel gedoe? Kadonation is jouw go-to! Of het nu gaat om een welkom, verjaardag, onboarding, eindejaar of een andere belangrijke mijlpaal, bij ons vind je moeiteloos het juiste geschenk.

Ontdek de leukste geschenken.

Van heerlijke chocolade tot unieke branded goodies en sharing baskets - bij ons vind je het allemaal. En dat alles super eenvoudig te bestellen én te personaliseren via ons alles-in-één geschenkplatform: Kadonation Select.

NEUHAUS Les Trésors de Neuhaus

€ 44,45
Offerte aanvragen

Geboortecadeau | Little Farm

€ 29,95
Offerte aanvragen

Ontspanningspakket You are solid Gold’

€ 23,95
Offerte aanvragen

Fresh Larch shower bar met zakje | WONDR Moment

€ 9,95
Offerte aanvragen

Snoepdoosje Super collega!’

€ 9,45
Offerte aanvragen

Dikke Duim voor jou | Chocoladeduimpjes

€ 6,45
Offerte aanvragen

Verjaardagsbox | Vegan & Halal

€ 22,45
Offerte aanvragen

Boeket | Zia

€ 26,45
Offerte aanvragen

Complicookies en Klingele Chocolade | Brievenbusdoos

€ 4,95
Offerte aanvragen

Fruitkist Groot

€ 33,45
Offerte aanvragen

Duurzaam werkpakket

€ 33,45
Offerte aanvragen

Cadeaupakket | Geboorteboompje

€ 44,95
Offerte aanvragen

Ecogiftbox Lunchtime 4‑delig

€ 47,45
Offerte aanvragen

Grabbelmand | Office Sharing

€ 38,95
Offerte aanvragen

Cadeauset Bollinger met gravure

€ 99,45
Offerte aanvragen

Mok Mint to be’ + gepersonaliseerd label

€ 5,95
Offerte aanvragen

€ 12

Bestelhoeveelheid

Minimale bestelhoeveelheid:

Schenk ultieme keuzevrijheid.

Met de Kadonation Cadeaubon.

Mag je collega zelf kiezen? Schenk dan de veelzijdige Kadonation Cadeaubon inwisselbaar bij meer dan 90 kadopartners zoals Dille & Kamille, AS Adventure, Torfs, Jüttu, ZEB, Standaard Boekhandel, Coolblue, Zalando en verschillende goede doelen.

Van avontuur tot wellness of design, van​‘t goede leven tot het goede doel: met onze cadeaubon schenk je in één klap een hele winkelstraat. En dat volledig in je company branding.

Eenvoudig, schaalbaar en efficiënt personeelsgeschenken geven?

Dan is Kadonation Select iets voor jou.

Verstuur onvergetelijke attenties en zorg voor betrokken werknemers, trouwe klanten en sterkere relaties. Vanuit één platform. 
Het platform van Kadonation bespaart je tijd en moeite bij het zoeken, bestellen en opvolgen van de juiste attenties op de juiste momenten.

Maak van geven een gemak met één platform.

Geef honderden geschenken in een tel.

Geven is altijd leuk. Maar op grote schaal toch iets minder. Spendeer minder tijd aan opvolgen, en meer tijd aan geven dankzij Kadonation Select. Ons platform doet het saaie werk voor jou, volledig automatisch en zonder extra kosten.

Automatiseer en bespaar kostbare tijd.

Met ons platform zet je moeiteloos automatische geschenkflows op. Of het nu gaat om een (werk)verjaardag of een bedankje voor een nieuwe klant: het complexe proces van geschenken geven wordt bij ons kinderlijk eenvoudig.

Ervaar administratieve gelukzaligheid.

We zijn dol op geschenken! Maar niet op een uitpuilende mailbox. Ons platform neemt je papierwerk uit handen en bundelt alle bestellingen in één maandelijkse factuur, met alle relevante PO-nummers en kostenplaatsen.

Onze klanten weten waarom.

Stephanie Becquet

Happiness & Facility Officer @ Elmos

Kadonation zorgt al jaren voor onze geschenken. Verjaardagen, bedankingen, jubilea, noem maar op. Hun team is ontzettend behulpzaam, ongeacht je vraag of probleem. We zijn grote fan!

Naomi Duym

Compensation & Benefits Specialist @ Agidens

Agidens werkt al jaren samen met Kadonation. We zijn erg tevreden met de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze bieden. Ook hun geschenkplatform Kadonation Select is een schot in de roos.

Sofie De Ceuster

HR Director @ Wit-Gele Kruis

Het juiste talent vinden is niet simpel. We sporen medewerkers aan om ons te helpen, en belonen hen ervoor via Kadonation’s geschenkplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, en verlost ons van al het administratief gedoe.

Sabine Corluy

HR Manager L&D and Staff Communication @ PSA Antwerp

Ons waarderingsprogramma groeit nog elke dag, dankzij Kadonation Select. Onze mensen zijn zo blij met hun geschenken! Zowel fysieke als digitale geschenken kunnen bestellen is voor ons een enorm pluspunt.

Bilitis Knudde

Marketing Coordinator @ Durabrik

We startten een nieuw ambassadeursprogramma, en zochten persoonlijke geschenken om onze ambassadeurs te belonen. Geen eenvoudige opdracht. De Kadonation cadeaubon kwam dan ook als geroepen.