Spontane sollicitatie

Wie is Kadonation?

Kadonation werd opgericht in 2016 en is vandaag één van de snelstgroeiende bedrijven van België.

Onze scale-up is een dynamische speler op de markt van personeels- en relatiegeschenken. Waardering eenvoudig maken, dat is ons credo. Om die reden bouwden we Kadonation Select: een intuïtief platform waarmee ruim 750 bedrijven in geen tijd een doordacht waarderingsbeleid opzetten. Onze software ontzorgt HR en procurement van (het denkwerk en) de administratieve rompslomp die personeelsgeschenken met zich meebrengen.

Benieuwd naar ons verhaal, de kernwaarden die we nastreven en de missie waar we met meer dan 40 man aan werken? Lees hier meer.

Een blik achter de schermen

Steeds vaker krijgen we de vraag: wat maakt werken bij Kadonation nu écht zo bijzonder? Daar valt veel over te zeggen, maar we laten liever onze (en misschien wel jouw toekomstige 😉) collega’s aan het woord.

Waarom werken bij Kadonation

Bij Kadonation koppelen we de energie en durf van een start-up aan de expertise en know-how van een scale-up. Je komt terecht in een dynamisch techbedrijf, met een open feedbackcultuur en ruimte voor je eigen initiatief en ideeën. Door de flexibele werkuren kan je werken op je productiefste moment en dit op een hybride werkplek. Er is een budget om jezelf bij te scholen en je werkplek te optimaliseren en het belangrijkste van al: je wordt bij ons écht gewaardeerd.

Other careers you might like

Category Management Assistant

Nieuwsgierig naar een carrière als aankoper? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zoeken ondersteuning bij het succesvol beheren van de producten op ons platform.
Solliciteer

Back-end Developer (remote)

We’re looking for a motivated Back-end Developer to join our team! Possibility to work remote and/​or freelance.
Solliciteer

Account Executive

Ons sales team in België is op zoek naar een geboren verkoper! Een echte teamplayer die warme leads kan genereren op een zachte, persoonlijke manier en streeft naar kwalitatieve, persoonlijke en oprechte connecties met onze prospect.
Solliciteer