Inspirationele content

Wens je je te verdiepen in werkgeluk en waardering van je medewerkers? Je vindt onze tips & tricks terug tussen onze downloadables hieronder. Veel plezier!
Filter
E‑book

Waarom investeren in werkgeluk?

Elk bedrijf moet blijven werken aan werkgeluk. Om teams beter te laten functioneren, de productiviteit en innovatie te stimuleren, en vooral: de (mentale) gezondheid van zijn medewerkers te vrijwaren. Ontdek de kracht van werkgeluk, inclusief wat je allemaal kan verbeteren – en wat je daarbij wint. Je leest terloops ook meteen hoe je de eNPS of ESI benut om binnen je organisatie naar het werkgeluk te peilen.
Lees meer
E‑book

De (on)zin van impactvol belonen

Als organisatie sta je vandaag voor heel wat nieuwe uitdagingen. Je werkvloer is diverser dan ooit, met verschillende generaties die elk hun eigen wensen en voorkeuren hebben. Wij verzamelden de grootste inzichten en nuttige tips waarmee je organisatie meteen aan de slag kan. En met de conclusies uit ons eigen onderzoek, ontdek je ook hoe je je waarderingsbeleid optimaal afstemt op de wensen van je medewerkers.
Lees meer
E‑book

Jouw handboek voor een optimaal cadeaubeleid

Talent management, inspirerend leiderschap, een veilige en gezonde werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden: dat zijn de pijlers voor gelukkige medewerkers. Maar ook beloning en erkenning spelen een niet te overziene rol. Ontdek wat de ideale momenten en methodes zijn om je medewerkers te belonen, en hoe je dat best aanpakt.
Lees meer
White paper

Fiscaalvriendelijke personeels- en relatiegeschenken 

Op zoek naar fiscaalvriendelijke beloningen voor je werknemers of relaties? Deze whitepaper vertelt je alles wat je moet weten voor 2024.
Lees meer
Checklist

Stappenplan verjaardag

Je medewerkers waarderen op hun verjaardag, waarom en hoe doe je dit efficiënt? Onze digitale gids met stappenplan helpt je op weg.
Ga naar het verjaardag stappenplan
Onboarding checklist
Checklist

Onboarding

Dé handige checklist om nieuwe medewerkers warm te verwelkomen en klaar te stomen om een duurzame bijdrage te leveren aan jouw organisatie.
Lees meer
Brochure

Personalisatie

De Kadonation cadeaubon personaliseren op maat van jouw bedrijf? Dat kan! Geef een personeelsgeschenk met de look & feel van jouw bedrijf.
Ontdek de mogelijkheden
Brochure

Kadonation Cadeaubon

De Kadonation Cadeaubon, gepersonaliseerd naar jouw wens, perfect voor alle gelegenheden.
Ontdek de voordelen
Brochure

Kadopartners

Een van de belangrijkste voordelen van onze cadeaubon: de keuzevrijheid. Je spendeert je bon bij meer dan 90 partners.
Ontdek onze partners