Terug naar overzicht
Geschenkinspiratie

Het beste cadeau voor jouw medewerkers anno 2023

Door Silke
15 jul 2022

Werknemers zijn de fundering van elk bedrijf. Op tijd en stond verdienen ze het om in de bloemen gezet te worden. Eindejaar is de ideale gelegenheid om je werknemers te belonen | bedanken | waarderen met een personeelsgeschenk. Dankzij een eindejaarsgeschenk kan je een succesvol jaar in schoonheid afsluiten. Met de Kadonation Cadeaubon maak je echt al je werknemers gelukkig!

#1: Gelukkige werknemers

Keuzevrijheid voor je werknemers staat centraal bij de Kadonation Cadeaubon. Elke werknemer kan de bon besteden op basis van zijn eigen interesses bij meer dan 90 partners oftewel meer dan 1000 winkels! De bon is niet beperkend zoals sommige andere (eindejaars)geschenken: een chocolademand, personeelsgeschenk met logo, een specifieke bon, een fles wijn…

#2: Persoonlijke waardering

De kracht van persoonlijke waardering is niet te onderschatten. Werknemers gaan meer hun best doen en zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bovendien verkleint het de afstand tussen het bedrijf en de werknemer aanzienlijk. Als werkgever is het van groot belang om elk individu persoonlijk te benaderen, zodat niemand zich een nummer hoeft te voelen.

Daarom zorgden we ervoor dat we elke Kadonation Cadeaubon op naam in een mooi doosje kunnen verpakken. Daarnaast kan er eenvoudig een persoonlijke tekst- of videoboodschap worden gekoppeld om iedereen te bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar of om een bepaalde werknemer in de bloemetjes te zetten. Dit kan zijn voor een jubileum, pensioen, verjaardag, huwelijk of geboorte…

#3: Alles wordt voor jou geregeld

Als je als werkgever kiest voor een Kadonation Cadeaubon, hoef je zelf niet veel te doen. Het enige wat je als bedrijfsleider moet doen, is ons een Excel lijst te bezorgen met alle namen van je werknemers en ons uitleggen wat je wensen zijn. Voor de rest ontzorgen wij jou als werkgever van alle administratieve hassle! Je kan dus op je beide oren slapen van zodra we jouw opdracht hebben ontvangen.

#4: Fiscaal ideaal personeelsgeschenk

De Kadonation Cadeaubon is eveneens fiscaal aftrekbaar! Een personeelsgeschenk is 100% aftrekbaar tot 40 euro per werknemer per jaar.

#5: Geldigheid naar keuze

De Kadonation Cadeaubon is standaard levenslang geldig en geeft je werknemers dus alle rust om een goede keuze te maken bij onze kadopartners! Dat zijn meer dan 1000 winkels en dus veel meer keuze dan in een gemiddelde winkelstraat.

#6: Hart voor het goede doel

Voor Kadonation zijn goede doelen erg belangrijk. Ook werknemers zijn vaak vragende partij om iets aan het goede doel te schenken.

Met de Kadonation Cadeaubon is het mogelijk om de waarde van de bon te splitsen en zo te spenderen bij meerdere partners, inclusief een gift aan een mooi initiatief. Een overzicht van alle goede doelen die je via Kadonation kan steunen vind je hier.

Zelf investeren we ook in zulke doelen. Voor elke € 100 euro die we aan Kadonation Cadeaubonnen verkopen, planten we 1 boom via WeForest.

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.