Bedankt om deel te nemen aan onze wedstrijd!

We hebben je inzending goed ontvangen, en nemen binnenkort contact op als jij de gelukkige winnaar bent!

Benieuwd naar wat we voor je organisatie kunnen betekenen?

1. Een geschenk voor echt elk moment.

Uniek aanbod

Geef je medewerkers, klanten en prospects de persoonlijke touch die ze verdienen met ons zorgvuldig uitgekiend aanbod aan fysieke geschenken. Of schenk keuzevrijheid met de veelzijdige Kadonation Cadeaubon, vrij te besteden bij ruim 90 geschenkpartners. De keuze is aan jou – of aan hen!

2. Geluk schenken met één platform.

Kadonation Select

Met ons intuïtief geschenkplatform geef je honderden (gepersonaliseerde) geschenken in minuten, in plaats van uren. Uniformiseer je geschenkbeleid doorheen alle afdelingen en vestigingen.

3. Facturen en bestellingen op één plek.

Orde in je papierwinkel

We zijn dol op geschenken! Maar niet op een uitpuilende mailbox. Ons platform neemt je papierwerk uit handen, en bundelt alle bestellingen in één maandelijkse factuur, met alle relevante PO-nummers en kostenplaatsen.

Bewaar een helder overzicht van wie wat bestelde, en voor wie. Gedaan dus met eindeloos zoeken en kassabonnetjes verwerken.

4. Een koppeling met je HR-tools.

Naadloos geïntegreerd

Maak verbinding met de HR-tools die je team gebruikt, en maak van schenken een naadloos onderdeel van je organisatie. Van een automatische flow voor elke gelegenheid tot reminders voor (werk)verjaardagen: wij integreren, zodat jij eenvoudig geschenken kan kiezen, bestellen en opvolgen.

Onze klanten vertellen je waarom.

Sofie De Ceuster

HR Director @ Wit-Gele Kruis

Het juiste talent vinden is niet simpel. We sporen medewerkers aan om ons te helpen, en belonen hen ervoor via Kadonation’s geschenkplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, en verlost ons van al het administratief gedoe.

Sabine Corluy

HR Manager L&D and Staff Communication @ PSA Antwerp

Ons waarderingsprogramma groeit nog elke dag, dankzij Kadonation Select. Onze mensen zijn zo blij met hun geschenken! Zowel fysieke als digitale geschenken kunnen bestellen is voor ons een enorm pluspunt.

Bilitis Knudde

Marketing Coordinator @ Durabrik

We startten een nieuw ambassadeursprogramma, en zochten persoonlijke geschenken om onze ambassadeurs te belonen. Geen eenvoudige opdracht. De Kadonation cadeaubon kwam dan ook als geroepen.

Stephanie Becquet

Happiness & Facility Officer @ Elmos

Kadonation zorgt al jaren voor onze geschenken. Verjaardagen, bedankingen, jubilea, noem maar op. Hun team is ontzettend behulpzaam, ongeacht je vraag of probleem. We zijn grote fan!

Naomi Duym

Compensation & Benefits Specialist @ Agidens

Agidens werkt al jaren samen met Kadonation. We zijn erg tevreden met de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze bieden. Ook hun geschenkplatform Kadonation Select is een schot in de roos.

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.