Ho, Ho, Ho… 
Vrolijk kerstfeest! 

Verras je collega’s met een origineel kerstcadeau of ‑pakket!

De laatste dagen van het jaar roepen emoties op van verwondering, gezelligheid, dankbaarheid en verrukking. Hét moment om je personeel te bedanken voor hun inzet. Daarom goten we al deze gevoelens in een grote pot en brouwden er de leukste kerstcadeaus van!

Combineer al onze cadeaus gemakkelijk met de Kadonation Cadeaubon, voor een extra gouden glans. Voor ieder wat wils!

Bezorg je medewerkers een onvergetelijke kerst.

Ontdek onze persoonlijke en originele kerstpakketten voor jouw medewerkers.

Belevingsbox Medium + Kadonation cadeaubon

€ 55,45
Offerte aanvragen

Energizing Ginger & Lime Shower Bar met zakje | WONDR Moment

€ 14,95
Offerte aanvragen

Feliz 0% Sparkling Apéro Box

€ 32,95
Offerte aanvragen

Choco bar | Jij bent goud waard

€ 14,95
Offerte aanvragen

Les Grands Chemins Carignan Rode Wijn Apéro box

€ 17,95
Offerte aanvragen

You are tea-riffic | Brievenbuspakket

€ 8,45
Offerte aanvragen

Yahtzee je mee? | Brievenbuspakket

€ 8,45
Offerte aanvragen

Theeproeverij | Losse thee

€ 21,45
Offerte aanvragen

Giftbox Thank you, je bent goud waard’

€ 18,95
Offerte aanvragen

Boeket | Jara

€ 41,95
Offerte aanvragen

NEUHAUS Ballotin

€ 4,45
Offerte aanvragen

Pommery Royal Brut Champagne Apéro box

€ 41,95
Offerte aanvragen

Maallust | Biergeschenk

€ 17,45
Offerte aanvragen

Rituals Sakura Renewing Collection

€ 40,95
Offerte aanvragen

€ 12

Bestelhoeveelheid

Minimale bestelhoeveelheid:

Waarom kiest de Kerstman voor de veelzijdige Kadonation Cadeaubon? 

Keuzevrijheid

Laat je medewerkers zelf het cadeau van hun dromen kiezen. Met een aanbod van meer dan 90 cadeaupartners zoals: Bol​.com, Coolblue, Zalando, HEMA, Dreamland, AS Adventure, Fnac, …

Fiscaal aftrekbaar

Met de Kadonation Cadeaubon geniet je van een gunstig wettelijk kader voor geschenken voor je medewerkers én hun kinderen.

Meer dan 90 partners

Met de Kadonation Cadeaubon schenk je een echte beleving dankzij o.a. Museumpas, Goboony, Superjump en Corendon en steun je goede doelen zoals Kinderkankerfonds, SOS Kinderdorpen en Make-A-Wish.

Verras je medewerkers met het Kadonation Keuzeconcept.

Schenk je graag keuzevrijheid én toch een fysiek geschenk? Kies dan voor ons nagelnieuw keuzeconcept, een hit op elk belangrijk moment.

Kies je voor Kadonation Smile, dan leg je de keuze volledig bij de ontvanger. Samen bepalen we het geschenkassortiment op basis van je budget. De ontvanger kiest daarna in alle discretie zijn of haar droomgeschenk (al kunnen we niet garanderen dat die keuze eenvoudig wordt).

Hoe werkt Kadonation Smile?

Een cadeaumoment op een (werk)verjaardag, huwelijk, onboarding of om de komst van de Kerstman te vieren? Wij zorgen dat je voor elke gelegenheid een glimlach schenkt.

1. We zetten je geschenkwebsite op.

We luisteren naar je voorkeuren en stellen je een passend assortiment voor met 12 coole geschenken per leeftijdscategorie van 0 – 16 jaar. De website bevat je logo, bedrijfskleuren en persoonlijke boodschappen.

2. We nodigen je medewerkers uit.

Ligt je geefmoment vast? Perfect! Je medewerkers ontvangen een (digitale of fysieke) uitnodiging om een kijkje te nemen op je geschenkwebsite.

3. We leveren tijdig de geschenken. 

Nu hoef je je enthousiasme niet meer in te tomen. De gelukkigen kiezen hun favoriete cadeau – wij zorgen voor de rest. Van levering en nazorg, je kan op ons rekenen.

Op maat

Unieke geschenken om loyaliteit en betrokkenheid te belonen én te stimuleren: dat vind je bij ons. We luisteren naar je noden, en zorgen voor diverse oplossingen op maat – voor elke wens en elk budget. Alles is mogelijk. Of toch bijna.

Wil jij je medewerkers, klanten of zakenrelaties waarderen met een geschenk voor Kerstmis?

Onze klanten weten waarom. 

Eetgemak

We zijn heel tevreden met de manier van werken. We hebben nu 2 jaar op rij onze eindejaarsgeschenken bij Kadonation besteld en wat een top service! Het eerste jaar dachten we nog dat het een goed gelukje’ was, maar nee hoor. Ook het jaar erop kregen we dezelfde top service.

Insaver

We zijn ontzettend blij met Kadonation: een gebruiksvriendelijk platform, de goede service én de cadeaubonnen worden goed ontvangen door onze klanten en medewerkers.
Ook in deze financieel moeilijke tijden blijven we graag bestellen want met de Kadonation Cadeaubon kunnen we onze werknemers ondersteunen door extra koopkracht te bieden.

Hines

Onze verschillende kantoren hebben de pakketten op dezelfde dag netjes en compleet ontvangen mét de juiste namen erop. De geschenken zien er leuk uit en we kunnen haast niet wachten om ze te mogen uitpakken.

Totality

Wij hebben onze medewerkers héél blij gemaakt met de Sint chocoladeletter. Ze waren mooi ingepakt, goed gepersonaliseerd, dus helemaal top!